Preturi

PRETURI SPA 2021

PRETURI MASAJ

masaj anticelulitic

MASAJ ANTICELULITIC

60 min – 170 lei | 90 min – 240 lei

Masajul Anticelulitic te ajuta sa scapi de aspectul de „coaja de portocala” al pielii si te face sa arati de nota 10! Secretele si tehnicile asiatice de masaj anticelulitic sunt puse in aplicare in salonul Balinesse Spa de catre terapeutele noastre din Bali. Acum, la un pret special!

masaj tailandez

MASAJ THAILANDEZ

60 MIN – 180 LEI / 90 MIN – 260 LEI

Masajul Tailandez („thai massage”) este ideal pentru detensionarea muschilor si articulatiilor. Terapeuta noastra balineza va actiona prin tehnici speciale de masaj tailandez pentru a-ti reda flexibilitatea si usurinta in miscare. Unic in Bucuresti, la preturi atractive.

masaj facial

MASAJ FACIAL

60 MIN – 170 LEI

Masajul Facial Antirid este un masaj de intinerire a fetei cu eliminarea cercanelor si a ridurilor de expresie. Tehnica aplicata este naturala, relaxanta si isi are originea in vechea terapie holistica chineza de echilibrare energetica a meridianelor corpului.

masaj de relaxare

MASAJ RELAXARE 8 IN 1

60 MIN – 170 LEI/ 90 MIN – 240 LEI

Primul masaj cu care este bine sa incepi daca nu ai mai venit la noi la salon este masajul de relaxare 8 in 1. Terapeutele balineze te vor relaxa si echilibra energetic cu o multime de tehnici asiatice. Ulterior, te vei putea decide ce stiluri de masaj iti plac mai mult.

Preturi

REFLEXOTERAPIE

45 MIN – 130 LEI / 60 MIN – 170 LEI

Realizat de terapeute din Bali prin tehnici asiatice de presopunctura (cu degetele si instrumentul special din ceramica) asupra centrilor energetici din palma si talpa, masajul reflexogen ajuta la vindecarea durerilor de cap, inima si organe interne (ficat, pancreas, rinichi, etc).​

Preturi

MASAJ CAPILAR

30 MIN – 90 LEI/ 60 MIN – 170 LEI

Masajul Capilar sau Indian Head Massage este poate una dintre cele mai placute si mai relaxante terapii pe care o poti incerca in salonul nostru. Efectuat cu mare maiestrie de catre terapeutele balineze, masajul te relaxeaza complet si iti aduce garantat zambetul pe buze.

masaj cu pietre vulcanice

MASAJ CU PIETRE VULCANICE

60 MIN – 170 LEI / 90 MIN – 240 LEI

Masajul cu pietre vulcanice calde este un masaj special de echilibrare a celor sapte chakre, imbunatatire a starii de sanatate si aducerea intr-o stare de armonie si buna dispozitie. Ideal pentru imbunatatirea circulatiei, tensiune arteriala, detoxifiere, stres si anxietate.

masaj ayurveda

MASAJ AYURVEDIC

60 MIN – 230 LEI/ 90 MIN – 330 LEI

Daca nu ai mai incercat vechea terapie prin masaj Ayurveda iti recomandam sa o faci acum. Cu siguranta acest masaj de origine indiana trebuie sa fie experimentat de oricine vrea sa isi aduca potentialul energetic la un nivel superior.

Preturi

MASAJ BALINEZ

60 MIN – 170 LEI/ 90 MIN – 240 LEI

Masajul Balinez este un masaj cu puternice influente ayurvedice, in care se utilizaza din plin presopunctura, reflexoterapia si tehnicile asiatice de masaj. Unic, traditional si autentic, facut ca la carte de catre terapeutele noastre balineze. ​Acum la un preturi exceptionale.

masaj hawaian

MASAJ HAWAIAN

60 MIN – 170 LEI / 90 MIN – 240 LEI

Masajul Hawaian Lomi Lomi este o terapie recomandata pentru redescoperirea starii de libertate, de eliberare fata de anxietate, frica, griji sau alte sentimente nocive aparute in urma gandirii negative. Tehnica unica il recomanda ca fiind unul din punctele noastre forte.​

masaj suedez

MASAJ SUEDEZ

60 MIN – 170 LEI / 90 MIN – 240 LEI

Masajul Suedez este un masaj potrivit pentru imbunatatirea circulatiei si relaxarea muschilor. Se adreseaza in special persoanelor cu dureri de spate, imunitate scazuta si stres. Extrem de placut si relaxant, acum il poti avea la preturi speciale.

masaj shiatsu

MASAJ SHIATSU

60 MIN – 170 LEI/ 90 MIN – 240 LEI

Un masaj de origine chineza, ulterior preluat si dezvoltat in Japonia, Shiatsu metoda ce pune accent pe tehnica asiatica de presopunctura. Terapeutele asiatice ale salonului nostru sunt gata sa iti aplice tehnica de echilibrare fizica si mentala Shiatsu. Pret avantajos.

masaj cuplu

MASAJ CUPLURI

60 MIN – 340 LEI / 90 MIN – 490 LEI

Masajul pentru cupluri este cel mai cautat de catre cei ce adora relaxarea si vor o adevarata experienta de stimulare a simturilor. Cele 2 terapeute balineze produc senzatii greu de exprimat in cuvinte intr-o atmosfera cu muzica ambientala asiatica si arome exotice.

Preturi

MASAJ GRAVIDE

60 MIN – 170 LEI / 90 MIN – 240 LEI

De masajul prenatal are nevoie orice viitoare mamica. Cu origini stravechi, aceasta terapie este folosita in zilele noastre in toate centrele si saloanele de masaj din intreaga lume, deoarece ajuta gravidele sa depaseasca momentele grele ale perioadei prenatale.

masa 4 maini

MASAJ LA 4 MAINI

60 MIN – 340 LEI / 90 MIN – 490 LEI

Masajul la 4 Maini este cel mai ravnit masaj. Doua terapeute balineze iti lucreaza simultan fiecare muschi, ligament si tendon cu scopul de a te reechilibra fizic si mental. Alege din oferta noastra de preturi 60 sau 90 de minute de rasfat total. Unic in Bucuresti.

PRETURI ABONAMENTE MASAJ

masaj ayurveda

ABONAMENT AYURVEDA

5 SEDINTE X 60 MIN – 900 LEI

Abonamentul contine 5 sedinte a cate 60 minute de masaj Ayurvedic cu uleiuri speciale. Dupa fiecare sedinta este necesar un dus pentru indepartarea uleiurilor. Comanda-l acum si beneficiezi de o super reducere.

Preturi

ABONAMENT MIXT 5

5 SEDINTE X 60 MIN – 700 LEI (reducere 100 LEI )

Abonament de 5 sedinte de masaj cu terapeute balineze ce poate fi personalizat dupa preferinta. Poti combina oricare din urmatoarele 12 masaje: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Calde, Reflexogen, Suedez, Capilar, Balinez, Chocolate, Facial Antirid, Lomi Lomi, Thai. ​

Preturi

ABONAMENT MIXT 10

10 SEDINTE X 60 MIN – 1200 (reducere 400 Lei)

Abonament cu 10 sedinte de masaj pe care il poti personaliza dupa plac. Poti alege sau combina oricare din urmatoarele 12 tipuri de masaj: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Calde, Reflexoterapie, Suedez, Indian Head, Balinez, Hawaian, Chocolate, Facial Antirid, Thai. ​

Preturi

ABONAMENT CORPORATE

20 SEDINTE X 60 MIN – 2300 (reducere 900 LEI)

Abonament cu 20 sedinte de masaj pe care il poti imparti cu colegii de la firma. Poti alege sau combina oricare din urmatoarele masaje: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Vulcanice, Reflexogen, Suedez, Indian Head, Balinez, Lomi Lomi, Chocolate, Facial Antirid, Tailandez. ​​

Preturi

ABONAMENT MORNING TIME

5 SEDINTE X 60 MIN – 600(reducere 200 LEI) , 10 SEDINTE X 60 MIN – 1100 (reducere 500 LEI)

Abonament pe care il poti utiliza dimineata, pana in orele 12. Poti opta pentru oricare din masajele: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Calde, Reflexogen, Suedez, Indian Head, Balinez, Hawaian, Chocolate, Facial Antirid, Thai. ​​​

Preturi

ABONAMENT MASAJ ANTICELULITIC

5 SEDINTE X 60 MIN – 700 LEI , 10 SEDINTE X 60 MIN – 1200 LEI

Abonament masaj anticelulitic pentru o piele nededa si stralucitoare. Contine 10 sedinte de masaje anticelulitice cu tehnici autentice asiatice de drenaj limfatic si eliminare a celulitei. Unic in Bucuresti, exclusiv cu terapeute profesioniste din Bali.

Preturi

ABONAMENT MASAJ FACIAL

5 SEDINTE X 60 MIN – 700 (reducere 100 LEI)

Abonament ce contine 5 sedinte de masaj facial antirid. Fiecare sedinta este diferita si include tehnici de eliminare a cearcanelor si ridurilor de expresie. Se efectueaza pe toate zonele faciale dar si pe decolteu. Unic in Bucuresti.

Preturi

ABONAMENT MASAJ GRAVIDE

5 SEDINTE X 60 MIN – 700 LEI , 10 SEDINTE X 60 MIN – 1200 LEI

Abonament cu 10 sesiuni de masaj gravide. Sedintele contin tehnici de relaxare si inlaturare a disconfortului specific perioadei prenatale. Viitoarele mamici beneficiaza de rasfat total, acum la un pret special. Unic in Bucuresti, exclusiv cu terapeute profesioniste din Bali.

Preturi

ABONAMENT SENIORI 60+

5 SEDINTE X 60 MIN – 600 LEI , 10 SEDINTE X 60 MIN – 1100 LEI

Abonament dedicat seniorilor cu varsta de peste 60 de ani. Contine o multime de tehnici asiatice de relaxare si ameliorare a diverselor afectiuni. Personalizabil cu urmatoarele masaje: Suedez, Relaxare, Reflexoterapie, Shiatsu, Pietre Calde, Capilar, Balinez, Hawaian, Ciocolata, Facial, Thai, Anticelulita. ​​​

PRETURI TRATAMENTE CORPORALE

impachetari anticelulitice

IMPACHETARI ANTICELULITA

45 MIN – 100 LEI

Alaturi de masajul anticelulitic, impachetarile la cald sau rece sunt un bun adjuvant in lupta contra aspectului de coaja de portocala. In saloanele noastre, folosim argila si ciocolata impreuna cu termocuverta sau folia (daca nu suporti impacherile la temperaturi ridicate).

Preturi

TRATAMENT ANTICELULITA / SLABIRE IN CAPSULA SPA

30 MIN – 80 LEI/ 60 MIN – 150 LEI

Alege aceste tratamente eficiente ca o completare a celorlalte metode de lupta impotriva celulitei si a kilogramelor in plus. Cu ajutorul saunei si a programelor cu infrarosu si hidrofuziune, metabolismul va creste, la fel ca si circulatia periferica, stimulandu-se detoxifierea si eliminarea lichidelor retinute. ​

peeling corporal

PEELING CORPORAL

30 MIN – 80 LEI

Indeparteaza celulele moarte ale stratului keratinic de la suprafata pielii si favorizeaza patrunderea uleiului si cremelor in piele. Ideal de folosit inainte de orice tip de masaj sau impachetare. Contine unt cu piatra de alaun si produse traditionale balineze, 100% naturale, la fel ca toate celelalte ingrediente utilizate in spa -ul nostru.

Preturi

IMPACHETARI PENTRU SLABIT

45 MIN – 100 LEI

Cu struguri rosii, in folie sau termocuverta, impachetarile corporale de la Balinesse Spa te ajuta in procesul de slabire si detoxifiere. Datorita proprietatilor lor, strugurii au un efect special, tratamentul prin impachetare avand ca efect reducerea surplusului de grasime.

masca de par indiana

SHIRODARA & MASCA DE PAR INDIANA

60 MIN – 190 LEI

Doua terapii ce se impletesc intr-un mod armonios si care creeaza un efect benefic parului uscat. Shirodara, un masaj ayurvedic recomandat in toate tratamentele pentru par, imbunatateste circulatia scalpului si promoveaza secretia de hormoni si enzime.
Masca de par indiana cu ulei cald are ca ingredient principal susanul, acesta hranind pielea cu nutrientii necesari regenerarii.

Preturi

RITUAL BALINEZ AL PICIOARELOR

15 MIN – 50 LEI

Un masaj ritualic autentic si traditional balinez pentru cei ce au picioarele obosite. La Balinesse Spa, la fel ca in faimoasa insula Bali, folosim uleiuri esentiale si petale de flori 100% naturale, ritualul fiind efectuat exclusiv de terapeute balineze.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat