Preturi

Preturi

PRETURI MASAJ

MASAJ ANTICELULITIC


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Masajul Anticelulitic te ajuta sa scapi de aspectul de „coaja de portocala” al pielii si te face sa arati de nota 10! Secretele si tehnicile asiatice de masaj anticelulitic sunt puse in aplicare in salonul Balinesse Spa de catre terapeutele noastre din Bali. Acum, la un pret special!

MASAJ THAILANDEZ


60 min - 230 LEI
90 min - 310 LEI

Masajul Tailandez („thai massage”) este ideal pentru detensionarea muschilor si articulatiilor. Terapeuta noastra balineza va actiona prin tehnici speciale de masaj tailandez pentru a-ti reda flexibilitatea si usurinta in miscare. Unic in Bucuresti, la preturi atractive.

MASAJ FACIAL


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Masajul Facial Antirid este un masaj de intinerire a fetei cu eliminarea cercanelor si a ridurilor de expresie. Tehnica aplicata este naturala, relaxanta si isi are originea in vechea terapie holistica chineza de echilibrare energetica a meridianelor corpului.

MASAJ RELAXARE 8 IN 1


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Primul masaj cu care este bine sa incepi daca nu ai mai venit la noi la salon este masajul de relaxare 8 in 1. Terapeutele balineze te vor relaxa si echilibra energetic cu o multime de tehnici asiatice. Ulterior, te vei putea decide ce stiluri de masaj iti plac mai mult.

reflexoterapie-nou

REFLEXOTERAPIE


60 min - 210 LEI

Realizat de terapeute din Bali prin tehnici asiatice de presopunctura (cu degetele si instrumentul special din ceramica) asupra centrilor energetici din palma si talpa, masajul reflexogen ajuta la vindecarea durerilor de cap, inima si organe interne (ficat, pancreas, rinichi, etc).​

MASAJ CAPILAR


60 min - 210 LEI

Masajul Capilar sau Indian Head Massage este poate una dintre cele mai placute si mai relaxante terapii pe care o poti incerca in salonul nostru. Efectuat cu mare maiestrie de catre terapeutele balineze, masajul te relaxeaza complet si iti aduce garantat zambetul pe buze.

MASAJ CU PIETRE VULCANICE


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Masajul cu pietre vulcanice calde este un masaj special de echilibrare a celor sapte chakre, imbunatatire a starii de sanatate si aducerea intr-o stare de armonie si buna dispozitie. Ideal pentru imbunatatirea circulatiei, tensiune arteriala, detoxifiere, stres si anxietate.

MASAJ AYURVEDIC


60 min - 310 LEI
90 min - 440 LEI

Daca nu ai mai incercat vechea terapie prin masaj Ayurveda iti recomandam sa o faci acum. Cu siguranta acest masaj de origine indiana trebuie sa fie experimentat de oricine vrea sa isi aduca potentialul energetic la un nivel superior.

MASAJ BALINEZ


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Masajul Balinez este un masaj cu puternice influente ayurvedice, in care se utilizaza din plin presopunctura, reflexoterapia si tehnicile asiatice de masaj. Unic, traditional si autentic, facut ca la carte de catre terapeutele noastre balineze. ​Acum la un preturi exceptionale.

MASAJ HAWAIAN


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Masajul Hawaian Lomi Lomi este o terapie recomandata pentru redescoperirea starii de libertate, de eliberare fata de anxietate, frica, griji sau alte sentimente nocive aparute in urma gandirii negative. Tehnica unica il recomanda ca fiind unul din punctele noastre forte.​

MASAJ SUEDEZ


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Masajul Suedez este un masaj potrivit pentru imbunatatirea circulatiei si relaxarea muschilor. Se adreseaza in special persoanelor cu dureri de spate, imunitate scazuta si stres. Extrem de placut si relaxant, acum il poti avea la preturi speciale.

MASAJ SHIATSU


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Un masaj de origine chineza, ulterior preluat si dezvoltat in Japonia, Shiatsu metoda ce pune accent pe tehnica asiatica de presopunctura. Terapeutele asiatice ale salonului nostru sunt gata sa iti aplice tehnica de echilibrare fizica si mentala Shiatsu. Pret avantajos.

MASAJ CUPLURI


60 min - 420 LEI
90 min - 580 LEI

Masajul pentru cupluri este cel mai cautat de catre cei ce adora relaxarea si vor o adevarata experienta de stimulare a simturilor. Cele 2 terapeute balineze produc senzatii greu de exprimat in cuvinte intr-o atmosfera cu muzica ambientala asiatica si arome exotice.

MASAJ GRAVIDE


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

De masajul prenatal are nevoie orice viitoare mamica. Cu origini stravechi, aceasta terapie este folosita in zilele noastre in toate centrele si saloanele de masaj din intreaga lume, deoarece ajuta gravidele sa depaseasca momentele grele ale perioadei prenatale.

MASAJ LA 4 MAINI


60 min - 430 LEI
90 min - 610 LEI

Masajul la 4 Maini este cel mai ravnit masaj. Doua terapeute balineze iti lucreaza simultan fiecare muschi, ligament si tendon cu scopul de a te reechilibra fizic si mental. Alege din oferta noastra de preturi 60 sau 90 de minute de rasfat total. Unic in Bucuresti.

MASAJ DEEP TISSUE


60min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

In masajul decontracturant (Deep Tissue), manevrele se executa de-a lungul, dar si contra fibrelor musculare si a tendoanelor. Terapeutele noastre aplica o presiunea intensa pe zonele cu tensiuni musculare cronice. Astfel, muschii vor scapa de tensiune si de disconfort.

MASAJ PRESOPUNCTURA


90 min - 310 LEI

Presopunctura este un tratament non-invaziv care constă în presiunea aplicată unor puncte de pe corp în vederea ameliorării durerii asociate unor probleme de sănătate. Potrivit medicinei chineze tradiționale, ajută la echilibrarea sau eliberarea chi-ului

VENTUZE MASSAGE


60 min - 210 LEI
90 min - 290 LEI

Ventuzele se pot folosi in combinatie cu masajul deeptissue sau anticelulutic pentru a creste intensitatea masajului si a indeparta durerea zonei tensionate mai eficient. Prin metoda terapiei cu ventuze, pielea, țesutul și mușchii sunt trași pentru a spori circulația.

PRETURI ABONAMENTE MASAJ

ABONAMENT AYURVEDA


5 sedinte x 60 min - 1250 LEI
10 sedinte x 60 min - 2500 LEI

Abonamentul contine 5 sedinte a cate 60 minute de masaj Ayurvedic cu uleiuri speciale. Dupa fiecare sedinta este necesar un dus pentru indepartarea uleiurilor. Comanda-l acum si beneficiezi de o super reducere.

ABONAMENT MIXT 5


5 sedinte x 60 min - 850 LEI • LUNI-VINERI
5 sedinte x 60 min - 950 LEI • SAMBATA-DUMINICA

Abonament de 5 sedinte de masaj cu terapeute balineze ce poate fi personalizat dupa preferinta. Poti combina oricare din urmatoarele 12 masaje: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Calde, Reflexogen, Suedez, Capilar, Balinez, Chocolate, Facial Antirid, Lomi Lomi, Thai. ​

ABONAMENT MIXT 10


10 sedinte x 60 min - 1600 LEI • LUNI-VINERI
10 sedinte x 60 min - 1750 LEI • SAMBATA-DUMINICA
10 sedinte x 90 min - 2100 LEI • LUNI-VINERI
10 sedinte x 90 min - 2500 LEI • SAMBATA-DUMINICA

Abonament cu 10 sedinte de masaj pe care il poti personaliza dupa plac. Poti alege sau combina oricare din urmatoarele 12 tipuri de masaj: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Calde, Reflexoterapie, Suedez, Indian Head, Balinez, Hawaian, Chocolate, Facial Antirid, Thai. ​

ABONAMENT CORPORATE


20 sedinte x 60 min - 2600 LEI • LUNI-VINERI
20 sedinte x 60 min - 3400 LEI • SAMBATA-DUMINICA

Abonament cu 20 sedinte de masaj pe care il poti imparti cu colegii de la firma. Poti alege sau combina oricare din urmatoarele masaje: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Vulcanice, Reflexogen, Suedez, Indian Head, Balinez, Lomi Lomi, Chocolate, Facial Antirid, Tailandez. ​​

ABONAMENT MORNING TIME


5 sedinte x 60 min - 800 LEI • LUNI-VINERI
5 sedinte x 60 min - 900 LEI • SAMBATA-DUMINICA
10 sedinte x 60 min - 1400 LEI • LUNI-VINERI
10 sedinte x 60 min - 1550 LEI • SAMBATA-DUMINICA

Abonament pe care il poti utiliza dimineata, pana in orele 12. Poti opta pentru oricare din masajele: Relaxare, Anticelulitic, Shiatsu, Pietre Calde, Reflexogen, Suedez, Indian Head, Balinez, Hawaian, Chocolate, Facial Antirid, Thai. ​​​

ABONAMENT MASAJ ANTICELULITIC


5 sedinte x 60 min - 950 LEI
10 sedinte x 60 min - 1750 LEI

Abonament masaj anticelulitic pentru o piele nededa si stralucitoare. Contine 10 sedinte de masaje anticelulitice cu tehnici autentice asiatice de drenaj limfatic si eliminare a celulitei. Unic in Bucuresti, exclusiv cu terapeute profesioniste din Bali.

ABONAMENT MASAJ FACIAL


5 sedinte x 60 min - 900 LEI

Abonament ce contine 5 sedinte de masaj facial antirid. Fiecare sedinta este diferita si include tehnici de eliminare a cearcanelor si ridurilor de expresie. Se efectueaza pe toate zonele faciale dar si pe decolteu. Unic in Bucuresti.

ABONAMENT MASAJ GRAVIDE


5 sedinte x 60 min - 950 LEI
10 sedinte x 60 min - 1750 LEI

Abonament cu 10 sesiuni de masaj gravide. Sedintele contin tehnici de relaxare si inlaturare a disconfortului specific perioadei prenatale. Viitoarele mamici beneficiaza de rasfat total, acum la un pret special. Unic in Bucuresti, exclusiv cu terapeute profesioniste din Bali.

ABONAMENT SENIORI 60+


5 sedinte x 60 min - 750 LEI
10 sedinte x 60 min - 1300 LEI

Abonament dedicat seniorilor cu varsta de peste 60 de ani. Contine o multime de tehnici asiatice de relaxare si ameliorare a diverselor afectiuni. Personalizabil cu urmatoarele masaje: Suedez, Relaxare, Reflexoterapie, Shiatsu, Pietre Calde, Capilar, Balinez, Hawaian, Ciocolata, Facial, Thai, Anticelulita. ​​​

PRETURI TRATAMENTE CORPORALE

IMPACHETARI ANTICELULITA


180 min - 660 LEI
210 min - 770 LEI

Alaturi de masajul anticelulitic, impachetarile la cald sau rece sunt un bun adjuvant in lupta contra aspectului de coaja de portocala. In saloanele noastre, folosim argila si ciocolata impreuna cu termocuverta sau folia (daca nu suporti impacherile la temperaturi ridicate).

PEELING CORPORAL


30 min - 150 LEI
Tratamentele complete de piele includ peeling!
165 min - 660 LEI
195 min - 860 LEI

Indeparteaza celulele moarte ale stratului keratinic de la suprafata pielii si favorizeaza patrunderea uleiului si cremelor in piele. Ideal de folosit inainte de orice tip de masaj sau impachetare. Contine unt cu piatra de alaun si produse traditionale balineze, 100% naturale, la fel ca toate celelalte ingrediente utilizate in spa -ul nostru.

IMPACHETARI PENTRU SLABIT


45 min - 180 LEI
Impachetarile sunt incluse si in tratamentele complete de slabit!
45 min - 180 LEI
135 min - 540 LEI
165 min - 660 LEI

Cu struguri rosii, in folie sau termocuverta, impachetarile corporale de la Balinesse Spa te ajuta in procesul de slabire si detoxifiere. Datorita proprietatilor lor, strugurii au un efect special, tratamentul prin impachetare avand ca efect reducerea surplusului de grasime.

SHIRODARA & MASCA DE PAR INDIANA


60 min - 300 LEI
90 min - 400 LEI

Doua terapii ce se impletesc intr-un mod armonios si care creeaza un efect benefic parului uscat. Shirodara, un masaj ayurvedic recomandat in toate tratamentele pentru par, imbunatateste circulatia scalpului si promoveaza secretia de hormoni si enzime.
Masca de par indiana cu ulei cald are ca ingredient principal susanul, acesta hranind pielea cu nutrientii necesari regenerarii.