Masaj Ayurveda Bucuresti

ECHILIBRAREA CELOR 7 CHAKRE

Masajul ayurvedic este poate cel mai relaxant tip de masaj in care folosim din abundenta uleiuri naturale 100% si multiple proceduri de echilibrare a celor 7 chackre.

In fiecare sedinta de masaj ayurveda aplicam o varietate de tehnici ce echilibreza campurile energetice, redau vigoarea si ajuta la recapatarea poftei de viata.

Particularitatea acestui masaj este ca nu poate fi efectuat decat de catre o terapeuta ce cunoaste in profunzime metoda asiatica de echilibrare energetica.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Locatie Premium

Salon aflat intr-o vila eleganta din Dorobanti, una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti.

Terapeute Din Bali

Profesioniste cunoascatoare a tehnicilor de echilibrare energetica, specializate masaj asiatic.

Masaj Ayurveda Autentic

Traditional si unic in Bucuresti, cu actiune pe cele 7 chackre si tehnici autentice "Made in India".

DESPRE MASAJUL AYURVEDIC

Masajul Ayurveda este una din cele mai intalnite forme terapeutice in zona Indiei si Indoneziei.

Acest masaj are o vechime de peste 3000 de ani, secretele sale fiind cunoscute in profunzime de catre terapeutele salonului Balinesse Spa, originare din insula Bali. Pentru cunoscatorii masajului de inalta clasa, Bali este renumita datorita maseurilor sai, acestia fiind considerati a fi cei mai buni din lume.

In antichitate, in zona Asiei existau doar cateva centre/ clinici Ayurveda, cautate doar de pacientii care necesitau tratament special. Aceasta din cauza faptului ca vechii asiatici stiau la un nivel avansat masajul ayurveda si oricine avea nevoie de tratament putea sa apeleze la rude sau prieteni. Terapeutii Ayurveda, care practicau si luptele libere, au dezvoltat un sistem special de refacere a organismului epuizat ce combina cunostintele ayurvedice cu cele Udani (un sistem de medicina dezvoltat de grecii antici).

Combinand cele doua sisteme medicale cu tehnicile traditionale de reflexoterapie, presopunctura si masaj oriental, a rezultat masajul terapeutic Ayurveda.
Masajul ayurvedic se imparte in doua categorii in functie de locul in care se aplica: Masaj Ayurvedic Corporal si Masaj Ayurvedic Capilar (Shirodara). In acest tip de masaj se utilizeaza de obicei uleiuri speciale de susan ce au ca scop eliminarea frecarii, raspandirea caldurii in corp si hranirea pielii corpului si scalpului cu nutrienti si vitamine.

Aceste uleiuri de masaj sunt foarte benefice pentru piele, intarind fibrele nervoase conectate la foliculii de par. In acelasi timp, aplicarea uleiurilor in zona cervicala calmeaza sistemul nervos, intarind memoria si imbunatatind vederea.
Masajul favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, reda stralucirea pielii, combate stresul si depresia, creste capacitatea de concentrare si in final echilibreaza fizicul si psihicul prin alinierea celor 7 chakre.

Terapeutele aplica tehnica masajului ayurvedic, incepand sa actioneze asupra corpului, de la cap spre picioare, adica invers decat in masajul clasic. Se executa tehnici speciale asiatice de intensitate redusa sau medie, in functie de nivelul de toleranta acceptat. Terapeuta te va ruga sa te intinzi pe masa de masaj. Muschii tai vor fi apoi intinsi si framantati, aplicandu-se presiune in unele puncte corespunzatoare organelor corpului.

Dupa ce sedinta se incheie, vei folosi dusul pentru a indeparta urmele de ulei. Nu trebuie sa iti aduci prosop sau halat, ne ocupam noi de acest aspect. La Balinesse Spa poti alege unul din cele 2 tipuri de masaj ayurvedic, clasic corporal si shirodara sau le poti combina in aceeasi sedinta.

Cel din urma este un masaj ayurvedic ce se aplica doar scalpului si are ca obiectiv relaxare mentala si insanatosirea parului.

ARMONIE, ECHILIBIU, VIATA

In vechea limba sanscrita, „Ayur”, prima parte a cuvantului Ayurveda, insemna „viata”. Modul sanatos de a trai pe care noi il redescoperim acum, dupa multa vreme, se bazeaza pe relaxare, armonie si echilibru. Masajul Ayurveda reuneste aceste principii sau legi universale, oferindu-ne posibilitatea de a pasi pe calea cea buna.

Daca ai probleme de calvitie sau aspectul parului tau este neingrijit datorita lipsei de vitamine, Shirodara (componenta a masajului Ayurveda) este o solutie benefica.

  • aduce energie, alunga oboseala si somnul agitat;
  • readuce pofta de viata, alunga stresul sau depresia;
  • reface musculatura tensionata sau netonifiata;
  • detoxifiaza organismul;
  • imbunatateste circulatia sangvina si mobilitatea articulatiilor;
  • reda stralucirea pielii, hranindu-o cu vitamine si oligoelemente;
  • ajuta pesoanele cu probleme legate de obezitate sau infertilitate,  psoriazis, astm, reumatism sau alte afectiuni cronice.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale