Tratamente de Slabit Bucuresti

TRATAMENTE DE SLABIT

Tratamentele de slabire efectuate de catre terapeutele noastre balineze reprezinta o combinatie de tehnici asiatice specifice masajului de slabire la care se adauga impachetarile pentru slabit.

Terapiile au ca principal scop reducerea pana la disparitie a blocajelor energetice, echilibrarea organelor si a sistemelor organismului. Efectul de scadere in greutate este consecinta fireasca a echilibrarii energetice si aducerii corpului in parametrii normali de functionare.

SLABIRE RAPIDA IN 2 ETAPE EFICIENTE

Etapa 1

Tratamentul continua cu procedura de masaj de slabire. Se poate opta pentru o durata clasica de 60 de minute sau se poate suplimenta timpul cu 30 de minute. Gravidele si persoanele care au contraindicatie medicala in ceea ce priveste reflexoterapia si presopunctura nu pot beneficia de acest masaj, deci sunt nevoite sa sara etapa.

Etapa 2

Cea de a doua si ultima etapa, impachetarea cu struguri, are o durata fixa de 45 de minute. Prin impachetare se creaza efectul de sauna ce amplifica actiunea de slabire datorata agentilor continuti de struguri. In mod evident termocuverta este mai eficienta decat folia, insa cei care prezinta contraindicatii de expunerea la temperaturi ridicate nu o pot utiliza.

Comprimate intr-un un pachet special conceput pentru detoxifierea organismului, eliminarea surplusului de apa si a grasimii acumulate dar mai ales de reechilibrare energetica a meridianelor corpului, tratamentele complete de slabit au eficienta maxima atunci cand cele 2 proceduri sunt facute impreuna, in aceeasi sesiune.

PROCEDURILE DE TRATAMENT CARE ARD GRASIMEA

MASAJ DE SLABIRE

Masajul de slabire consta in aplicarea de tehnici speciale de masaj Reflexogen combinate cu proceduri de presopunctura din Shiatsu. Ambele implica frecarea, framantarea si presiunea asupra punctelor critice pentru deblocarea fluxului energetic ce traverseaza meridianele corpului. Acest masaj nu este dureros ci placut, exceptie facand anumite momente in care terapeuta va folosi tehnicile de actionare pe anumite puncte din talpa si palma. Durerea sau disconfortul releva faptul ca exista un blocaj si ca se lucreaza asupra deblocarii energiei.

IMPACHETARI PENTRU SLABIT CU STRUGURI

Componenta a tratamentelor pentru slabire, impachetarile reprezinta metode adjuvante in lupta cu kilogramele. In salonul nostru, terapeutele balineze utilizeaza ca ingredient principal strugurii, o adevarata arma ce isi dubleaza eficienta mai ales atunci cand este folosita „la cald”

Strugurii sunt recomandati pentru remodelarea corporala si tratamentul pielii, deoarece contin polifenoli (agenti antioxidanti si antiinflamatori), vitamine (C, A, B1, B2, B5, B6, B9, E, PP, P) saruri minerale, fosfor, potasiu, magneziu, fier, iod si zinc, ingrediente ce intaresc vasele de sange. Tehnicile profesionale de impachetari cu struguri sunt deosebit de cautate, tratamentul fiind excelent pentru slabire, mentinerea si imbunatarirea aspectului pielii.

Datorita proprietatilor lor, strugurii au un efect special, tratamentul prin impachetare ducand la reducerea stratului de grasime. Mai mult decat atat, aceste fructe au efecte benefice de exfoliere, hranire, relaxare si regenerare, imbunatatind functiile vitale ale pielii si microcirculatia. Strugurii rosii sunt ideali pentru tratamentul anti-age, prin intarirea fibrelelor de colagen, continutul lor fiind bogat in enzime detoxifiante si agenti de reconstructie naturala.

Sedintele de impachetari pentru slabit se realizeaza la Balinesse Spa folosind termocuverta profesionala. Din cauza compozitiei strugurilor, dar si a efectului de sauna creat de termocuverta, slabirea este accentuata. Din pacate, pentru unele persoane precum cele cu afectiuni cardio-vasculare sau gravidele, folosirea termocuvertei este interzisa. Totusi, pentru cei care au conbtraindicatii, salonul nostru ofera ca alternativa sedintele de impachetari cu folie pentru slabit.

RECOMANDARI

Tratamentul complet este suficient a se aplica o data sau de doua ori pe saptamana. Gravidele sunt nevoite sa renunte la etapa 1, deoarece masajul de slabire le este contraindicat. Totusi, ele pot inlocui procedura cu masajul pentru gravide. De asemenea, persoanele cu boli cardio-vasculare ce au interdictie de la medic nu pot beneficia de termocuverta, ci doar de impachetari la rece. Aceste tratamente de slabit au efect rapid numai daca sunt insotite de o alimentatie sanatoasa, sport si odihna. In caz contrar efectele vor fi mult diminuate, aproape insesizabile.

REZERVA LOC LA SALON

Tratament Slabit 135 min
540 LEI
Tratament Slabit 165 min
660 LEI

Tratamentele complete includ impachetari cu cafea, struguri si ceai verde.
Insa puteti comanda impachetari si separat:

Tratament Impachetare 45 min
180 LEI

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale