Masaj Hawaian Bucuresti

LOMI, LOMI - UN MOD INEDIT DE RECONECTARE

Descopera acum masajul hawaian, un tratament antic ce iti relaxeaza mintea si corpul, denumit de hawaieni Calea reconectarii cu spiritul. In masajul Lomi Lomi, aducem starea de echilibru fizic si psihic prin actiune asupra blocajelor energetice ce afecteaza corpul in ansamblu.

In timpul unui masaj haiwaian se experimenteaza deseori starea de eliberare fata de anxietate, frica, griji sau alte sentimente nocive aparute in urma gandirii negative.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Confort Premium

Salon situat intr-o vila selecta in Bucuresti, zona premium din Piata Dorobantilor.

Uleiuri Bio

Ingrediente 100% naturale ce hranesc pielea in timpul masajulului hawaian.

Masaj Hawaian Autentic

Tehnica autentica de masaj hawaian traditional, cu terapeute din insula Bali.

Lomi Lomi este un masaj originar din zona Polineziei, triunghiul ce include Insula Pastelui, Noua Zeelanda si Insula Hawaii. Desi multi experti considera ca masajul hawaian are o vechime de cel putin 2000 de ani, nu se cunoaste data exacta in care acesta a aparut. Ceea ce se stie este ca terapia prin Masaj Hawaian a fost dezvoltata si aplicata de populatia polineziana despre care aflam ca, in mod miraculos, a reusit sa navigheze in barci tip canoe, populand aproape fiecare insula a Oceanului Pacific.

masaj hawaianTerapeutii antici pozinezieni ce utilizau Lomi Lomi (preotii Kahuna) erau maestri in masaj de vindecare si practicau aceasta arta cu dragoste si in stransa legatura cu natura. Credinta lor era ca problemele fizice si bolile sunt o cauza a emotiilor reprimate, dizarmoniei psihice si spirituale. Practicarea masajului hawaian includea metode holistice non-invazive, folosirea de ierburi vindecatoare si aplicarea de pietre calde pe corp, tehnica ce o regasim si astazi in terapia masajului cu pietre vulcanice.

De asemenea, masajul era concentrat pe descoperirea zonelor cu blocaje energetice din corp cu ajutorul presiunii degetelor, podului palmelor, antebratelor si coatelor terapeutului, concept ce se regaseste in aproape toate tipurile de masaj asiatic.
Tehnicile traditionalului masaj hawaian au fost preluate de la polinezieni si imbunatatite de catre populatiile indoneziene si asiatice, secretele acestei terapii antice pastrandu-se pana in zilele noastre.

Terapeuta te va ruga sa te intinzi cu fata in jos pe masa speciala de masaj si sa te relaxeazi. Se incepe cu talpa piciorului, apoi se inainteaza catre gambe, pulpe, fese, umeri, brate, antebrate si palme, actionandu-se asupra fiecarui punct prin apasarea muschilor. Una din diferentele evidente ale tehnici folosite in masajul hawaian Lomi Lomi este ca terapeuta utilizeaza in principal podul palmei, coatele si antebratele, metoda mai rar intalnita la alte tipuri de masaj. La jumatatea sesiunii te intoarci cu fata in sus si se reia procedura. Loomi Loomi se executa de catre profesionistele noastre asiatice, in functie de intensitatea dorita prin tehnici de masaj ce includ diverse metode de presiune asupra punctelor aflate pe liniile energetice. Masajul hawaian este foarte benefic pentru sanatate, avand atat rol de preventie, cat si de vindecare.

BENEFICII MASAJ HAWAIAN

Masajul Loomi Loomi este denumit de hawaieni „Calea Reconectarii cu Spiritul”. In salonul nostru terapeutele balineze completeaza prin tehnica lor de masaj medicina clasica occidentala, aducandu-ti un plus de sanatate prin armonizarea fizicului, psihicului si spiritului.

  • rezolva probleme cu spatele, dureri in zona cervicala sau a umerilor, dureri musculare lombare, sciatica;
  • benefic ligamentelor sau tendoanelor afectate in urma unor accidente;
  • amelioreaza probleme legate de depunerile de calciu;
  • reface sistemul imunitar deficitar;
  • reduce problemele legate de digestie si nivel crescut al toxinelor;
  • imbunatateste circulatie sanguina deficitara si respiratia;
  • reduce hipertensiunea arteriala;
  • imnunatateste concentrarea;
  • elimina dureri de cap, migrene, stres, insomnie, depresie sau anxietate.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale