Tratamente pentru par gras sau uscat Bucuresti

TRATAMENTE PENTRU PAR

Tratamentele pentru par Balinesse Spa au ca principal scop indesirea parului si reglarea functionarii glandelor sebacee. Pentru a face ca parul sa devina des si sanatos, utilizam uleiuri speciale naturale si tehnici vechi de masaj ayurvedic al scalpului. Mijloacele de tratare prin terapii naturale au fost folosite de indieni din timpuri stravechi, acestia fiind recunoscuti si invidiati pentru felul in care arata podoaba lor capilara.

INDESIRE & REGENERARE PAR

PAR GRAS

Spre deosebire de medicina occidentala ce trateaza efectul si nu cauza, medicina asiatica traditionala evalueaza fiecare pacient in mod holistic. Astfel, orice problema sau afectiune aparuta intr-o zona a corpului isi are radacinile intr-un blocaj la nivel energetic, adica intr-un dezechilibru. Faptul ca parul este gras si secreta mult sebum poate fi un indiciu ca ceva nu functioneaza bine in organism, iar asta afecteaza functionarea normala a glandelor sebace

La Balinesse Spa terapeutele din Bali aplica tratamente pentru par gras prin tehnici de masaj asiatic al scalpului combinate cu tehnici si aplicari de uleiuri naturale hranitoare. Prin aceste metode se rezolva problema functionarii glandelor sebacee ce secreta mai mult sebum decat este necesar. Procedurile se realizeaza prin sedinte de tratamente pentru par gras ce au ca scop armonizarea si echilibrarea intregului corpul din punct de vedere energetic, inclusiv excesul de sebum si implicit recapatarea aspectului de par sanatos.

PAR USCAT

Problema parulului uscat este des intalnita in ziua de azi si poate avea diverse cauze externe cum ar fi spalarea excesiva a scalpului cu sampon, coafarea si vopsirea, expunerea indelungata la soare, inotul in piscina, etc. De asemenea, „uscarea” parului poate fi cauza unor probleme legate de buna functionare a organismului din punct de vedere energetic.

La fel ca si in cazul tratamentului pentru par gras, terapeutele balineze actioneaza pentru reechilibrarea si functionarea in parametrii optimi a glandelor sebacee. De asemenea, in tratarea parului uscat se folosesc tehnici ayurvedice de masaj al scalpului combinate cu masti cu ulei din susan ce au urmatoarele proprietati:

  • hranesc pielea cu nutrienti benefici, vitamine si minerale
  • stimuleaza glandele sebacee pentru cresterea nivelului de secretie a uleiurilor naturale produse in mod organic de propriul corp

Indesirea parului a jucat dintotdeauna un rol esential in viata indienilor si a fost prezentata in textele ayurvedice timpurii, care dateaza de mai bine de 4000 de ani. Un amestec de ulei cald si condimente, masat cu miscari lente pe scalp, a reprezentat pentru mii de ani tratamentul pentru indesirea si regenerarea parului.

PROCEDURILE DE TRATAMENT PENTRU PAR

SHIRODARA

Componenta a masajului ayurvedic, Shirodara se recomanda in toate tratamentele pentru par deoarece relaxeaza scalpul, imbunatateste circulatia, promoveaza secretia de hormoni si enzime pentru cresterea parului si regleaza secretia glandelor sebacee. In acest masaj indian utilizam din abundenta uleiuri naturale ce hranesc pielea si radacinile firelor de par, dar si tehnicii de echilibrare energetica ce redau vigoare si sanatate parului gras, uscat sau degradat.

MASCA DE PAR INDIANA

Masca cu ulei cald este un tratament complementar masajului indian Shirodara. Una din componentele mastii indiene este susanul, ingredient ce are rolul de a hrani pielea scalpului cu nutrientii necesari regenerarii. Se aplica direct pe par, iar capul se infasoara intr-un prosop cald.

RECOMANDARI

Aspectul lucios al parului ce inspira sanatate era si este o mandrie pentru femeile indiene, o caracteristica care a adus si aduce multa admiratie in cercurile sociale.
Chiar si in zilele noastre, in multe zone ale Indiei aceste metode de infrumusetare a podoabei capilare prin tehnici de masaj ayurvedic si tratamente cu diverse uleiuri pentru indesirea parului este inca o parte integranta din rutina de ingrijire a unei femei, dar care au progresat dincolo de estetic si superficial. In prezent Shirodara este venerata ca terapie a viitorului ce ii poate ajuta pe cei care au probleme cu parul in lupta cu rigorile vietii moderne.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale