Tratamente pentru Piele Uscata Bucuresti

TRATAMENTE PIELE USCATA

Ai observat ca nu poti ghici cati ani are un asiatic? Desigur, ascunderea varstei este un artificiu ce are ca ingrediente gena, alimentatia si nu in cele din urma masajul si tratamentele de piele.

In cazul in care esti esti nemultumit/a de aspectul dermei iti recomandam tratamentele pentru piele uscata anti-aging in care folosim metode de echilibrare energetica, creme si uleiuri 100% naturale.

HIDRATARE, REGENERARE & REJUVENARE IN 2 ETAPE

Etapa 1

Scrab-ul (30 min) ce elimina pielea moarta si pregateste derma pentru impachetarea la cald sau rece. Pe toata durata impachetarii (45 min) pielea se hraneste cu vitamine, minerale si oligoelemente. Scrab-ul se face maxim 1 data pe saptamana, altfel pielea se sensibileaza.

Etapa 2

Dupa ce am pregatit si hranit pielea cu nutrienti, acum a venit vremea sa trecem la ultima si cea mai interesanta etapa. Masajul ayurvedic (60/ 90 min) cu ulei natural de cocos intregeste si potenteaza fiecare din procedurile anterioare, eficientizand la maxim tratamentul complet.

PROCEDURILE DE TRATAMENT PENTRU PIELEA USCATA

PEELING CORPORAL

Scrub-ul sau peeling-ul corporal este o procedura recomandata a se utiliza impreuna cu celelalate tratamente pentru piele uscata; indeparteaza celulele moarte din stratul keratinic de la suprafata si favorizeaza patrunderea nutrientilor in piele. Ulterior, derma este hranita si hidratata eficient in timpul masajului ayurvedic si impachetarii.

IMPACHETARI LA CALD SAU RECE

Impachetarile in termocuverta sau folie cu diversi compusi organici si aplicarea de masti corporale cu uleiuri si creme naturale hidrateaza si hranesc pielea cu minerale, vitamine, antioxidanti si oligoelemente. La Balinesse Spa folosim metode anti-aging prin impachetari la cald sau rece pentru detoxifierea, tratarea si regenerarea pielii.

MASAJ AYURVEDIC

Masajul ayurvedic este unul din cele mai relaxante tipuri de masaj terapeutic printre ale carui obiective principale se evidentiaza hidratarea si regenerarea pielii. La Balinesse Spa terapeutele balineze aplica in abundenta uleiuri naturale si proceduri de echilibrare a celor 7 chackre.

RECOMADARI

Cele 3 tratamente pentru piele uscata pot fi aplicate individual, insa eficienta maxima apare atunci cand sunt facute impreuna. Asta deoarece fiecare tratament se completeaza unul pe celalalt. Sedintele de tratamente complete pentru piele uscata dureaza 135-165 min, in functie de timpul alocat masajului.

REZERVA LOC LA SALON

Tratament Piele 135 min
660 LEI
Tratament Piele 165 min
860 LEI

Tratamentele complete includ peeling corporal (scrub).
Insa puteti comanda peeling si separat:

Tratament Scrub 30 min
150 LEI

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale