Tratamente pentru Piele Uscata Bucuresti

TRATAMENTE PIELE USCATA

Ai observat ca nu poti ghici cati ani are un asiatic? Desigur, ascunderea varstei este un artificiu ce are ca ingrediente gena, alimentatia si nu in cele din urma masajul si tratamentele de piele.

In cazul in care esti esti nemultumit/a de aspectul dermei iti recomandam tratamentele pentru piele uscata anti-aging in care folosim metode de echilibrare energetica, creme si uleiuri 100% naturale.

HIDRATARE, REGENERARE & REJUVENARE IN 3 ETAPE

Etapa 1

Prima etapa incepe cu procedura de inmuiere ce ne va permite ulterior sa indepartam pielea moarta. Aceasta procedura este necesara pentru a deschide porii, creste secretia de colagen si facilita patrunderea nutrentilor in derma. Vom utiliza capsula spa cu infrarosu, hidrofuziune si sauna umeda (30 min).

Etapa 2

Tratamentul continua cu etapa 2, scrab -ul (30 min) ce elimina pielea moarta si pregateste derma pentru impachetarea la cald sau rece. Pe toata durata impachetarii (45 min) pielea se hraneste cu vitamine, minerale si oligoelemente. Scrab-ul se face maxim 1 data pe saptamana, altfel pielea se sensibileaza.

Etapa 3

Daca in primele 2 etape am pregatit si hranit pielea cu nutrienti, acum a venit vremea sa trecem la etapa3, ultima si ea mai interesanta. Masajul ayurvedic (60/ 90 min) cu ulei natural de cocos intregeste si potenteaza fiecare din procedurile anterioare, eficientizand la maxim tratamentul complet.

PROCEDURILE DE TRATAMENT PENTRU PIELEA USCATA

PEELING CORPORAL

Scrub-ul sau peeling-ul corporal este o procedura recomandata a se utiliza impreuna cu celelalate tratamente pentru piele uscata; indeparteaza celulele moarte din stratul keratinic de la suprafata si favorizeaza patrunderea nutrientilor in piele. Ulterior, derma este hranita si hidratata eficient in timpul masajului ayurvedic si impachetarii.

IMPACHETARI LA CALD SAU RECE

Impachetarile in termocuverta sau folie cu diversi compusi organici si aplicarea de masti corporale cu uleiuri si creme naturale hidrateaza si hranesc pielea cu minerale, vitamine, antioxidanti si oligoelemente. La Balinesse Spa folosim metode anti-aging prin impachetari la cald sau rece pentru detoxifierea, tratarea si regenerarea pielii.

MASAJ AYURVEDIC

Masajul ayurvedic este unul din cele mai relaxante tipuri de masaj terapeutic printre ale carui obiective principale se evidentiaza hidratarea si regenerarea pielii. La Balinesse Spa terapeutele balineze aplica in abundenta uleiuri naturale si proceduri de echilibrare a celor 7 chackre.

RECOMADARI

Cele 4 tratamente pentru piele uscata pot fi aplicate individual, insa eficienta maxima apare atunci cand sunt facute impreuna. Asta deoarece fiecare tratament se completeaza unul pe celalalt. Sedintele de tratamente complete pentru piele uscata dureaza 3 ore sau chiar mai mult, in functie de timpul alocat masajului.

REZERVA LOC LA SALON

Rezervare 1 loc Tratament Piele 165 min
660 LEI
Rezervare 1 loc Tratament Piele 195 min
860 LEI

Tratamentele complete includ peeling corporal (scrub).
Insa puteti comanda peeling si separat:

Rezervare 1 loc Tratament Scrub 30 min
150 LEI

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale