Masaj Reflexogen Bucuresti

VINDECAREA PRIN MASAJ REFLEXOGEN

Reflexoterapia foloseste energiile subtile pentru a ne echilibra. Ce se intampla in corp este reflectat in punctele reflexogene din talpa si palma. Intotdeauna o atingere aduce dupa sine o reactie in organism. Scopul este de a readuce organismul la starea sa naturala, echilibrata. Prin masajul reflexogen dam un semnal corpului care are capacitatea intrinseca de a se autovindeca.

Medicii din timpuri stravechi au descoperit ca actionand asupra unor puncte reflexogene din talpa si palma pot vindeca intregul organism uman. Apoi, tehnica a fost preluata si imbunatatita din generatie in generatie, pana in zilele noastre.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Locatie Selecta in Dorobanti

Salon masaj intr-o vila superba din Dorobanti, zona exclusivista a Bucurestiului.

Terapii Asiatice Autentice

Masaj si tratamente corporale autentice balineze, fara egal in Bucuresti.

Terapeute Balineze

Terapeute profesioniste din Bali, specializate in tehnici asiatice de relaxare.

DESPRE REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia porneste de la principiul existentei energiei vitale si a capacitatii organismului de autovindecare. Cand acuzi stari de oboseala sau boala, caile prin care curge energia vitala sunt obturate. Terminatiile acestor canale energetice sunt localizate in punctele reflexogene din palma si talpa si, cu cat afectiunea este mai severa, cu atat acestea devin mai dureroase la palpare. Blocaje apar din cauze cum ar fi stresul, alimentatia neadecvata, stilul de viata nesanatos, relatiile interpersonale dizarmonioase. Energia traverseaza canalele repetitiv, intr-o ordine precisa. Cand circula liber, fara blocaje, organismul este sanatos si echilibrat.

Reflexoterapia actioneaza punctele reflexogene corespunzatoare organelor si sistemelor corpului. Masajul reflexoterapie poate fi aplicat oricarei categorii de varsta si are atat scop de preventie, cat si de vindecare. Punctele reflexogene din talpa sunt activate prin tehnici specifice care mobilizeaza energiile interioare – fizice, mentale si spirituale.

Reflexoterapia in talpa echilibreaza prin ameliorarea bolii prezente in organul ce se afla in dezechilibru. Atunci cand apasarea punctelor din talpa are ca efect relaxarea, inseamna ca organele functioneaza corespunzator. In caz contrar, daca apare durere, rezulta ca exista o afectiune/ dezechilibru. Actionandu-se asupra punctelor critice, treptat disconfortul si durerea vor disparea, efectul fiind vindecarea si echilibrarea organului afectat.

Reflexoterapia in palma nu este diferita ca efect si tehnica de reflexoterapia in talpa piciorului. Aceleasi puncte reflexogene sunt stimulate prin masaj presopunctura, actiunea avand ca scop vindecarea si buna functionare organelor ce se afla in suferinta. La fel, identificarea dezechilibrului se observa prin starea de disconfort sau durere aparuta la presiunea asupra punctului reflexogen. Cu cat durerea este mai mare, cu atat afectiunea este mai severa.

Echilibrarea perfecta a organismului se va produce atunci cand pe parcursul unei intregi sedinte de masaj pacientul nu mai resimte disconfort, ci o stare de relaxare. Durata pana la momentul vindecarii si echilibrarii complete poate fi de la cateva sedinte, in cazul afectiunilor usoare, pana la cateva luni, in cazul celor cronice. Daca in prima sesiune de masaj nu simti disconfort, inseamna ca esti sanatos si corpul este intr-o stare perfecta de armonie.

AFECTIUNI AMELIORATE PRIN REFLEXOTERAPIE

Beneficiile masajului reflexogen sunt nenumarate, insa vom specifica aici doar cateva din cele mai importante afectiuni acute sau cronice ce pot fi ameliorate prin reflexoterapie.

  • Dureri de cap, migrena, insomnie; perturbari legate de functionarea organele interne (rinichi, ficat, pancreas, plamani, etc);
  • Osteoporoza, guta, alergie;
  • Afectiuni cardiace, dureri sau probleme cu inima;
  • Perturbari legate de circulatia sangelui, circulatia periferica, reumatism, dureri de picioare sau maini;
  • Tulburari endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale;
  • Diabet;
  • Afectiuni legate de functionarea aparatului genital si digestiv;
  • Afectiuni neurologice, ORL;
  • Probleme legate de obezitate.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale