Masaj 4 Maini Bucuresti

MASAJ CU 2 TERAPEUTE

Masajul la 4 maini este unul dintre cele mai relaxante masaje si are ca scop restabilirea echilibrului, atat in plan fizic, cat si mental.

Cel mai apreciat masaj raspandit mai ales in centrele si saloanele de relaxare luxoase ale occidentului si orientului. Daca nu ai mai experimentat masajul la 4 maini iti recomandam sa-l incerci cu incredere, acesta fiind unicat in Bucuresti. Acum ai ocazia sa simti pe propria piele senzatiile unice provocate de terapeutele din Bali, recunoscute ca fiind cele mai bune din lume.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Uleiuri Naturale 100%

Uleiuri BIO ce hranesc si hidrateaza pielea in timp ce terapeutele efectueaza masajul.

2 Terapeute Balineze

Care vor avea grija de tine si care te vor masa tot timpul simultan, in tandem.

Tehnici Asiatice Autentice

Masaj de relaxare asiatic, traditional, fara egal in Bucuresti, cu tehnici "Made in Bali".

Masajul la 4 maini isi are originea in India si a aparut acum mai bine de 1000 de ani. Este un masaj terapeutic in care poti experimenta cele mai placute senzatii alaturi de 2 maseuze asiatice.

La Balinesse Spa, terapeutele balineze lucreaza muschii corpului intr-o coregrafie perfecta. Cele 2 profesioniste lucreaza simulatan, in tandem, imbinand o multime de tehnici de masaj suedez si masaj balinez, in special cel din regiunea Jimbaran (Indonezia). Aceste tehnici includ pe langa masajul clasic traditional, streching-ul, yoga, presopunctura, aromaterapia, termoterapia, terapia pietrelor calde vulcanice si alte metode secrete de masaj si relaxare stiute numai de terapeutii asiatici. In plus, vei avea parte de un tratament special de relaxare cu uleiurile naturale 100%.

RELAXARE SI ECHILIBRARE ENERGETICA

Masajul la 4 maini este cu siguranta cel mai relaxant dintre toate tipurile de masaj. Insa, aceasta este doar o senzatie temporara ce nu dureaza mai multe de catva ore. Adevaratele beneficii sunt resimtite insa, dupa un timp indelungat, datorita echilibrarii energetice pe care o recastigi.

  • remediaza dureri de spate si pe cele musculare, ale coloanei vertebrale, sciatica;
  • imbunatateste circulatia sangelui;
  • elimina crampe musculare la nivelul bratelor sau picioarelor;
  • rezolva problemele legate de digestie, constipatie sau diaree;
  • elimina dureri in zona cervicala, in zona gatului/ cefei;
  • detoxifiaza organismul;
  • alunga insomia sau somnul agitat;
  • imbunatateste concentrarea;
  • elimina durerile de cap, stresul si anxietatea.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale