Masaj Shiatsu Bucuresti

AUTENTIC DIN TOKIO

Masajul Shiatsu mai este denumit de japonezi si „Calea Echilibrului”. La Balinesse Spa, terapeutele balineze completeaza remediile medicinei moderne cu terapia traditionala asiatica, aducandu-ti un plus de sanatate prin armonizarea starii fizice si psihice.

Chiar daca esti sanatos tun, sansele ca acest masaj sa ti se potriveasca sunt foarte mari. Aceasta se intampla deoarece Shiatsu are atat rol de preventie, cat si de vindecare. Experimenteaza azi terapia traditionala japoneza la mii de km distanta de Tokio, capitala masajului Shiatsu. In Shiatsu, scopul nostru este de a te aduce intr-o stare perfecta de echilibru fizic si psihic.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Locatie 5 Stele

O vila cocheta si selecta in Bucuresti, zona Dorobanti.

Terapeute Bali

4 Profesioniste balineze, specializate in masaj asiatic.

Tehnica Japoneza Autentica

Shiatsu plus o multime de tehnici "Made in Bali".

DESPRE MASAJUL SHIATSU

Masajul Shiatsu este un masaj originar din China avand o vechime de aproximatix 1500 de ani. Tehnica a fost preluata si imbunatatita de catre un calugar buddhist care ulterior a introdus-o in Japonia. In japoneza cuvantul „Shiatsu” inseamna „presiune cu degetul”. Ulterior, japonezii au rafinat si dezvoltat aceasta terapie pentru a se potrivi cu psihologia, temperamentul si stilul lor de viata. Desi terapia are la baza medicina traditionala chineza, Shiatsu este de multe ori confundat cu masajul de placere si relaxare.

masaj shiatsuTehnica are azi multi adepti cu diferite idei si stiluri filosofice de practicare, unii preferand sa se concentreze mai mult pe acupresura, in timp ce altii pe masajul general cu scop de influenta asupra Chi-ului – energia pozitiva a corpului – sau de echilibrare a celor 5 elemente din Feng Shui – pamant, apa, foc, lemn, metal. In cele din urma, oricare ar fi modul de abordare conceptual, Shiatsu este o tehnica asiatica ce are la baza medicina traditionala chineza.

Balinesse Spa iti propune masajul shiatsu mai ales daca urmatoarele afectiuni: dureri musculare, de spate (schitica); mobilitate sau flexibilitate redusa; digestie slaba si un nivel crescut al toxinelor; circulatie sanguina deficitara; hipertensiune arteriala; dureri in zona cervicala sau de gat; dureri de cap si probleme legate de somn; lipsa de concentrare, stres si anxietate. In salonul nostru, terapeutele balineze iti vor aplica cea mai potrivita tehnica de masaj Shiatsu, in functie de problemele tale.

La inceput te intinzi cu fata in jos pe masa speciala de masaj si te relaxezi. Masajul incepe prin lucrul cu talpa piciorului, apoi se inainteaza catre gambe, coapse, fese, spate, pana in zona gatului.
Ulterior se trece la umeri, brate, antebrate si palme, actionandu-se chiar si asupra degetelor.

Terapeuta actioneaza asupra fiecarui punct prin apasarea muschilor cu degetele de la maini, pumnii si coatele. Aceasta metoda de presopunctura este combinata cu tehnica de intindere a fiecarui muschi si ligament din corp. Dupa aproximativ 30 de minute, te intoarci cu fata in sus si se reia procedura.

Shiatsu se executa de catre profesionistele noastre asiatice in functie de intensitatea dorita, prin tehnici de masaj ce includ diverse metode de presiune aspupra punctelor aflate pe liniile energetice.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale