Masaj Prenatal Bucuresti

RASFAT PENTRU VIITOAREA MAMICA

Scopul masajului prenatal este echilibrarea fizica si emotionala a viitoarei mamici. Dureri de spate si picioare in timpul sarcinii? Balinesse Spa este locul din Bucuresti in care mamicile se lasa pe mana terapeutelor din Bali pentru o relaxare deplina.

In masajul pentru gravide, fiecare sedinta este personalizata in functie de preferintele tale. Spune-i terapeutei care sunt problemele si ea va insista pe zonele de disconfort. Descopera cum te rasfata teraputele balineze atunci cand disconfortul perioadei prenatale isi face simtita prezenta.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Locatie 5 Stele

Salon in vila cocheta si selecta, situat in sectorul 1 din Bucuresti, zona Dorobanti.

Uleiuri 100% Naturale

Ingrediente BIO ce hranesc si hidrateaza pielea in timpul masajulului prenatal.

Masaj Prenatal Balinez

Tehnica de masaj autentica, traditionala balineza, cu terapeute din insula Bali.

DESPRE MASAJUL PRENATAL

Utilizat de populatiile antice din Asia, Africa si Europa, masajul prenatal este una din cele mai vechi terapii aplicate gravidelor. In Grecia Antica si Egipt masajul este mentionat de catre Hipocrate acum mai bine de 2500 de ani ca fiind una din terapiile benefice ce trebuie aplicate mamelor pe durata sarcinii si dupa nastere.

Procedura in sine se aseamana cu tehnica masajului suedez, cu mentiunea ca masarea se face mai bland, cu mare grija.

Masajul prenatal aduce beneficii gravidelor care au probleme si dureri de spate si sciatica datorate cresterii greutatii corporale si schimbarii centrului de greutate.

De asemenea, acest masaj este ideal pentru calmarea sistemului nervos, ajuta in cazul problemelor legate de somn, imbunatateste circulatia sanguina, detensioneaza muschii, calmeaza durerile de articulatie, detoxifiaza organismul, reduce retentia de apa, confera elasticitate si stralucire pielii.

La Balinesse Spa Bucuresti, sesiunea decurge astfel: dupa ce te conduce in camera de masaj, terapeuta paraseste locul pentru a te lasa sa te dezbraci si pregatesti in vederea sedintei de masaj. Te vei aseza pe spate si te vei relaxa. Terapeuta incepe sa-ti masaze, prin proceduri asemanatoare masajului suedez, talpile, gambele si coapsele. Apoi, se trece la masarea bratelor, de la umeri pana la palme si degete. Te va ruga sa te asezi pe o laterala a corpului si va incepe sa maseze muschii spatelui si gatului, apoi pe cealalta laterala, reluandu-se procedura.

In final, dupa ce toti muschii vor fi fost lucrati, ti se va aplica un masaj al scalpului care te va face sa te simti relaxata si plina de buna dispozitie. Tehnica de aplicare a masajului prenatal este utilizata de terapeutele balineze prin combinarea metodelor de masal suedez cu cel asiatic, balinez, special pentru gravide. Se vor folosi uleiuri naturale 100%.

GRAVIDELE STIU DE CE

Viitoarele mamici ce calca frecvent pragului salonului nostru stiu de ce o fac. Rasfatul si relaxarea totala sunt doar 2 din avantajele pe care le obtin in urma unui masaj prenatal.

  • dureri de spate, musculatura, ligamente, tendoane, dureri ale coloanei vertebrale, sciatica;
  • crampe musculare la nivelul picioarelor sau picioarele umflate;
  • retentii mari de apa in organism;
  • probleme legate de circulatia sangelui, ai extremitatile mainilor sau picioarelor reci;
  • vergeturi sau aspectul pielii tale nu arata stralucitor;
  • un nivel crescut al toxinelor in orgamism;
  • probleme legate de somn, nu poti dormi sau ai un somn agitat;

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale