ECHILIBRARE ENERGETICA CU PIETRE VULCANICE
Masajul cu pietre vulcanice este considerat de cunoscatori a fi numarul 1 in lume avand ca tinta atingerea echilibrului energetic. Exista 2 cai pentru a obtine acest rezultat: TERAPIA CU PIETRELE CALDE si MASAJUL CLASIC CU PIETRE VULCANICE.
In traditia asiatica exista 7 chakre sau puncte energetice care se gasesc pe linia mediana a corpului: Muladhara, Swadhisthana, Manipura, Anahata, Visudha, Ajna, si Sahasrara. Scopul nostru este de a le armoniza.
TERAPIE SI MASAJ CU PIETRE VULCANICE
Ingrediente Naturale 100%
Arome, uleiuri si pietre bazaltice naturale pentru respectarea retetei autentice.
Terapeute Bali
Profesioniste balineze, specializate in tehnici asiatice si masaj cu pietre vulcanice.
Echilibrare Pe Chakre
Tehnica traditionala de masaj asiatic cu echilibrare energetica pe cele 7 chakre.
DESPRE MASAJUL CU PIETRE VULCANICE
Masajul terapeutic cu roci vulcanice calde este un masaj de origine indiana, ce dateaza de aproximativ 5000 de ani. Dupa inventarea masajului cu pietre de catre indieni, acesta a fost preluat si dezvoltat de catre populatia chineza si cea indoneziana. Masajul cu pietre vulcanice are rolul de a echilibra cele 7 chakre prin aplicarea rocilor calde in punctele specifice si masarea pacientului cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj profund.
Astfel se creaza o senzatie de confort, relaxare si caldura ce se resimte in tot corpul. Caldura degajata de pietre indeparteaza durerea si disconfortul, relaxand muschii si aducand pacientul intr-o stare de relaxare. Pietrele utilizate in Hot Stone Massage sunt naturale, au o compozitie bazaltica, fiind bogate in magneziu si fier. Aceasta caracteristica le confera proprietatea de a acumula si retine caldura pe un interval lung de timp, fara a o disipa.
Fiecare piatra este pozitionata intr-un loc specific pentru a actiona acolo unde organismul are nevoie si va produce energie pozitiva cu efect pana la nivel celular.
Masajul cu pietre vulcanice combina hidroterapia, aromoterapia si termoterapia prin aplicarea de pietre bazaltice calde si uleiuri naturale cu masajul asiatic traditional, scopul terapeutelor balineze fiind echilibrarea celor 7 chakre, imbunatatirea starii de sanatate, armonie si buna dispozitie.
In timpul masajului, terapeuta observa daca unele pietre pierd din caldura dupa ce au fost aplicate. In acest fel isi da seama ce probleme de sanatate ai si va actiona printr-o tehnica specifica de echilibrare energetica.
Inainte sa ajungi la salon, terapeuta iti va pregati pietrele incalzindu-le la o temperatura de 50 de grade. Te vei intinde cu fata in jos pe masa de masaj si te vei relaxa. In acest timp, pietrele vor fi unse cu uleiuri speciale si pregatite pentru aplicare.
Terapia incepe prin aplicarea graduala a pietrelor calde si masarea acestora pe tot corpul. Pietre mari si fine se vor aplica in zona lombara, de-a lungul coloanei vertebrale, apoi pietre alungite, de dimensiune medie, in zona cervicala, picioare, gambe si brate. Cele mai mici pietre se aplica in zona extremitatilor, a degetelor, pentru a stimula circulatia periferica. Senzatia resimtita este de relaxare combinata cu furnicaturi si senzatii placute.
Terapeuta va folosi tehnici asiatice de masaj terapeutic prin presiune si tensiune asupra muschilor cu ajutorul pietrelor vulcanice de diferite marimi si forme, incalzite si unse in permanenta cu uleiuri. Masajul se efectueaza de la exterior (periferie) catre interior (centru). La jumatatea sesiunii te vei intoarce cu fata in sus, iar procedura se va relua, de aceasta data pietrele fiind pe zonele posterioare.
AFECTIUNI AMELIORATE DE MASAJUL CU PIETRE VULCANICE
Beneficiile masajului cu pietre calde sunt multiple, insa vom specifica aici doar cateva din cele mai importante afectiuni acute sau cronice ce pot fi ameliorate de catre profesionistele balineze prin acest masaj terapeutic.
- circulatia sangvina, inclusiv circulatia periferica;
- tensiunea arteriala (hipertensiune)
- detoxifiere sau buna functionare a organelor interne (ficat, rinichi, inima);
- articulatii, tendoane, ligamente, dureri sau contractii musculare;
- dureri in zona cervicala, in zona gatului/ cefei;
- probleme legate de somn, nu poti dormi, ai un somn agitat;
- lipsa de concentrare, dureri de cap, stres sau anxietate.
- refacere in urma unui efort fizic, a unei lovituri sau a unui accident.