Masaj Balinez Bucuresti

MASAJ TRADITIONAL DIN BALI

In masajul traditional-balinez combinam o varietate de tehnici asiatice de relaxare si reflexoterapie pentru te ajuta sa iti relaxezi complet corpul si sa ameliorezi anumite afectiuni.

Bali este cunoscuta ca avand cei mai buni maestri in masaj de pe intreaga planeta, motiv pentru care Balinesse Spa are in componenta, exclusiv, terapeute balineze. Daca nu ai avut inca o vacanta in extraordinara insula, te invitam la salonul nostru din Bucuresti pentru a experimenta celebrul masaj balinez cu profesionistele din Bali.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Confort Premium

Salon situat intr-o vila selecta in Bucuresti, zona premium din Piata Dorobantilor.

Uleiuri Naturale

Ingrediente 100% BIO ce hranesc pielea in timpul masajulului balinez.

Masaj Balinez Autentic

Tehnica autentica de masaj balinez traditional, cu terapeute din insula Bali.

PREZENTARE MASAJ BALINEZ

Masajul balinez este una din cele mai intalnite forme de terapie in zona Indoneziei. Originea sa straveche si terapeutele noastre balineze il recomanda ca fiind unul din punctele forte ale salonului Balinesse Spa. Tehnica de aplicare a acestui masaj traditional presupune o intreaga stiinta din partea terapeutei.

masaj balinezAcest stil de masaj terapeutic are influente din cultura Chinei si a Indiei, fiind strans legat de masajul Ayurvedic, un sistem medical holistic de origine indiana ce are ca scop reechilibrarea organismului. In principiu, numai o terapeuta profesionista poate executa corect un masaj balinez, secretele tehnicii fiind bine pastrate.

Terapeutele nostre din Bali aplica o varietate de tehnici de masaj asiatic, lucrand fiecare muschi si folosind presopunctura in talpa piciorului si palmele mainilor, dar si in alte zone de pe suprafata corpului. De asemenea, se utilizeaza intr-o oarecare proportie si tehnica clasica de masaj prin framantarea muschilor.

Terapeuta te va ruga sa te intinzi pe masa de masaj cu fata in jos. Muschii tai vor fi intinsi si framantati, apoi se va lucra in zonele corespunzatoare chackrelor.

Pe parcursul sesiunii, se folosesc cu maiestrie tehnicile reflexoterapeutice, punandu-se presiune pe anumite puncte de pe picioare, maini, urechi si alte zone. Aceste puncte reflexogene corespund diferitelor sisteme si organe din corp: inima, rinichi, ficat etc. Masajul balinez nu doar relaxeaza, ci ajuta si la vindecarea diverselor boli sau afectiuni.

Un alt beneficiu al masajului balinez este recastigarea energiei si a poftei de viata. Acest lucru se realizeaza combinand tehnica asiatica de lucru pe chackre si muschi cu plierea sau framantarea pielii, fapt ce conduce la intensificarea circulatiei si oxigenarii sangelui, corpul primind astfel un surplus de energie.

STILURI TRADITIONALE DIN BALI

Exista doua feluri de masaj balinez traditional. Primul nu este foarte delicat, terapeuta avand scopul ca masajul sa fie adanc resimtit in muschi. A doua tehnica este mai subtila si focusata pe relaxare.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale