Masaj Thailandez Bucuresti

AUTENTIC DIN THAILANDA

Masajul thailandez este unul dintre cele mai cautate masaje iar la Balinesse Spa se executa profesional si autentic, la fel ca in tara sa de origine, Thailanda. Cele 4 elemente din natura au corespondenta in organism. Sistemul respirator si cel de circulatie sunt Aerul, sangele este Apa, in timp ce Pamantul reprezinta scheletul, tendoanele, ligamentele si muschii, iar Focul, sistemul digestiv.

Comparativ cu celelalte masaje, masajul tailandez este foarte solicitant. Daca ai o toleranta scazuta, spune-i terapeutei in timpul masajului sa ajusteze nivelul de intensitate.

Alege Balinesse Spa Bucuresti

Confort Premium

Localizat in Bucuresti, zona Dorobanti, cu dotari premium pentru un confort maxim

Durata Sedinta

Masaj tailandez de 60 sau 90 minute, realizat de terapeute profesioniste din Bali.

Tehnica Thai Autentica

Traditionala, apreciata de toti cunoscatorii inconfundabilului stil tailandez.

DESPRE MASAJUL THAILANDEZ

Masajul Thailandez este un masaj terapeutic originar din Asia ce imbina streching-ul cu tehnicile traditionale yoghine si metodele de presiune asupra chackrelor. Scopul unui terapeut asiatic cu experienta in masaj tailandez este echilibrarea celor 4 elemente corespondente organismului uman. Mai intai pacientul se intinde cu fata in jos pe masa speciala de masaj si se relaxeaza. Masajul tailandez incepe prin apasarea anumitor puncte de pe partea dorsala, pornind de la gambele picioarelor si terminand cu zona gatului.

Terapeuta actioneaza asupra indreptarii coloanei prin apasarea muschilor cu degetele de la maini, coate, genunchi si picioare. Metoda de presopunctura este combinata cu tehnica de intindere a fiecarui muschi si ligament din corp.

Dupa aprox. 30 de minute pacientul se intoarce cu fata in sus si se reia procedura. Masajul Thai se executa de catre profesionistele noastre in functie de intensitatea dorita, prin tehnici de masaj ce includ stretching-ul si mobilizarea pasiva, presiunea asupra liniilor energetice, miscarea, balansarea ritmica si respiratia, meditatia, inspiratia si expiratia condusa si imprimata.

In cele mai titrate saloane de masaj din lume, exista doua tipuri de masaj terapeutic tailandez pe care le poti alege: Clasic sau Deep Pressure. Diferenta dintre cele 2 este data de toleranta/ preferinta fiecarui pacient. La Balinesse Spa Bucuresti poti personaliza masajul, inainte de a incepe sedinta, in functie de nivelul tau de toleranta. In cazul in care nu ai mai incercat pana acum, iti recomandam sa incepi cu Masajul Clasic Thailandez care este mai putin solicitant si ideal pentru un pacient neexperimentat.

Majoritatea tipurilor de masaj in care se folosesc uleiuri (nu este cazul masajului tailandez), activeaza doar tesuturile de sub piele. Chiar daca unele dintre aceste masaje sunt considerate a fi masaje dure, efectul lor benefic se poate disipa destul de repede, uneori chiar in cateva ore. Mai mult decat atat, corpul uman are numerosi muschi care „nu se vad”, nu sunt la suprafata, si care sunt localizati aproape de oase in zone neaccesibile, neputand fi palpati si masati. Acest lucru se intampla deoarece exista numerosi alti muschi localizati deasupra lor.

Singura metoda de eliberare a tensiunii musculare si a durerii provocate de acesti muschi ascunsi este decompresia celor de la suprafata. Acesta tehnica de eliberare a tensiunii musculare este aplicata intr-un mod eficace si natural de catre terapeutele balineze.

Din punct de vedere al medicinei holistice, masajul de relaxare primit la Balinesse Spa Bucuresti are nu numai rolul de a te relaxa, ci si de a incepe procedura de autoreglare si autovindecare a corpului, mintii si sufletului.

BENEFICIILE MASAJULUI THAILANDEZ

Masajul tailandez aduce beneficii majoritatii, atat celor care lucreaza la birou si au probleme cu spatele si sciatica, sportivilor care au crampe musculare (tenismani, alergatori, jucatori de golf, etc.), persoanelor cu afectiuni digestive, dureri de umeri, gat, genunchi si coate, cat si celor care au insomnie, lipsa de concentrare, dureri de cap, stres sau anxietate. De cele mai multe ori, efectele masajului dureaza 2 – 3 saptamani.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale