Masaj Capilar Bucuresti

SECRETELE MASAJULUI INDIAN AL SCALPULUI

Probleme cu somnul, lipsa de concentrare sau anxietatea? Balinesse Spa este salonul de masaj unde poti experimenta terapia de echilibrare mentala prin tehnica autentica indiana de masaj al scalpului. Te asteptam la salonul din Bucuresti pentru a face cunostinta cu terapeutele din Bali, adevarate maestre ce detin secretele asiatice ale masajului capilar, dar si tehnicile traditionale cu lucru pe chakre.

Ceea ce se urmareste in terapia prin masaj capilar este recapatarea starii de echilibru mental.

ALEGE BALINESSE SPA

Locatie Selecta In Bucuresti

Salon situat intr-o vila deosebita din Dorobanti, zona premium din Bucuresti.

Terapeute Bali

Profesioniste balineze specializate in masaj capilar si tehnici asiatice de relaxare.

Masaj Capilar Indian

Tehnici de masaj traditionale si autentice, aplicate la fel ca in tara de origine, India.

DESPRE MASAJUL INDIAN AL SCALPULUI

Masajul capilar sau masajul indian al scalpului este un masaj originar din India avand o vechime de aproximativ 4000 – 5000 de ani, dupa cum confirma textele ayurvedice antice. Aceasta terapie a fost perfectionata secole de-a randul, masajul capului jucand un rol esential in viata indienilor care l-au dezvoltat si imbunatatit pana la stadiul de arta.

Cea mai mare atractie a barbatilor din zona Indiei, si nu numai – vezi orientul mijlociu – o reprezinta podoaba capilara a femeii. Tehnica veche de masaj indian s-a pastrat pana in zilele noastre, parul continuand sa fie o atractie in cercurile sociale din Orient. Rutina zilnica de ingrijire a unei femei include aproape obligatoriu masajul indian ayurvedic, terapia actuala progresand dincolo de estetic si superficial.

Masajul capilar indian este benefic pentru a avea un par sanatos, insa adevarata lui valoare consta in echilibrarea energetica mentala. Prin actionarea si armonizarea celor trei chakre, Vishuddha, Ajna si Sahasrara despre care vom vorbi putin ma jos, stresul, insomnia sau durerile de cap dispar ca printr-o minune.

Acest masaj se face in functie de problema semnalata, prin tehnici de masaj capilar ce contin metode de presiune asupra punctelor aflate pe liniile energetice ale scalpului.

Aplicarea abila a mainilor terapeutei pe partea superioara a celor 3 chakre – Vishuddha (reglementeaza zona gatului si a organelor asociate), Ajna (punctul corespondent claritatii, situat pe frunte) si Sahasrara (Chakra Maestru asociata cu glanda pineala, plexul, ce se gaseste in crestetul capului), permit activarea energiei de vindecare, reechilibrarea si armonia. Daca resimti o stare de lentoare mentala, activarea simultana a chakrei coroanei si chakrei celui de al 3-lea ochi iti va permite sa devii mai alert/a si capabil/a de a elibera emotiile suprimate.

BENEFICIILE MASAJULUI CAPILAR

Efectul terapiei prin masaj capilar indian ajunge la toate centrele energetice care au acumulat tensiuni. Masajul capilar este cel mai mai bun prieten daca esti stresat/a sau atunci cand constati o pierdere excesiva a parului.

  • trateaza eficient durerile de cap, migrenele, oboseala ochilor si insomnia;
  • reduce tensiunii si rigiditatii din zona gatului si a umerilor;
  • stimuleaza sistemul imunitar;
  • relaxeaza scalpul, imbunateste circulatia capilara, mareste secretia de hormoni si enzime necesare cresterii parului;
  • creste saturatia de oxigen la creier, aduce claritate in gandire;
  • relaxeaza sistemul nervos central;
  • indeparteaza stresul;
  • imbunatateste concentrarea si focalizarea mentala.

REZERVA LOC LA SALON

Masaj Capilar 60
210 LEI

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale