Masaj de Relaxare Bucuresti

8 TEHNICI DE RELAXARE APLICATE

Masajul de relaxare 8 in 1 specific salonului Balinesse Spa include urmatoarele terapii si tehnici specifice masajului asiatic: thai, cu pietre calde vulcanice, lomi lomi, shiatsu, reflexogen, balinez, suedez, capilar.

Daca esti pentru prima oara la noi, iti recomandam sa incerci toate cele 8 tipuri comprimate intr-o singura sedinta de masaj de relaxare pentru a afla care ti se potriveste si iti place mai mult. Astfel, la urmatoare vizita vei stii ce sa tehnica sa ii ceri terapeutei sa aplice. In prima sedinta terapeuta iti va imparti timpul in asa fel incat fiecare tehnica de masaj sa fie aplicata in mod egal.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Confort Premium

Salon cu dotari premium pentru confortul si relaxarea ta maxima.

Durata Sedinta

Opt tehnici asiatice comprimate intr-o sedinta cu durata de 60 sau 90 de minute.

8 Tehnici Asiatice

Masaj de relaxare 8 in 1, autentic, fara egal in Bucuresti, cu tehnici „Made in Bali”.

DESPRE MASAJUL DE RELAXARE

Daca ai mai facut masaj de relaxare la salon si stii deja ce iti place, poti selecta doua sau mai multe tehnici, dupa preferinta. Desi se utilizeaza tehnici diferite, toate cele 8 feluri de masaj au ca scop relaxarea si declansarea procedurii de autovindecare.

Aceasta procedura este initiata de catre terapeutele noastre care cunosc in amanunt „modul de functionare” al chackrelor organismului uman si felul in care se actioneaza asupra punctelor energetice in vederea deblocarii energiei.

Din punct de vedere al medicinei holistice, masajul de relaxare primit la Balinesse Spa Bucuresti are nu numai rolul de a te relaxa, ci si de a incepe procedura de autoreglare si autovindecare a corpului, mintii si sufletului.

INGREDIENTE

Locatie Selecta in Bucuresti

Salon aflat intr-o vila superba din Dorobanti, zona selecta a Bucurestiului.

4 Terapeute Balineze

Terapeute profesioniste din Bali, specializate in tehnici asiatice de relaxare.

Uleiuri Naturale 100%

Uleiuri BIO ce hranesc si hidrateaza pielea in timpul masajulului de relaxare.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale