Masaj Suedez Bucuresti

PROFESIONAL & AUTENTIC DIN SUEDIA

Masajul Suedez aduce beneficii tuturor, mai ales celor care au probleme legate de circulatie, sistem imunitar, oboseala cronica, nivel ridicat de toxine sau inflamatie musculara.

Scopul terapeutei ce iti efectueza masajul suedez este de a te aduce intr-o stare profunda de relaxare si de a-ti imbunatati sanatatea.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Confort Premium

Situat intr-o vila selecta din Dorobanti, zona premium a Bucurestiului.

Terapeute Bali

4 profesioniste din Bali, specializate in masaj asiatic si european.

Tehnica Suedeza

Autentica, la fel ca in Suedia si combinata cu tehnici "Made in Bali".

DESPRE MASAJUL SUEDEZ

Masajul suedez este un masaj european originar din Suedia, inventat la inceputul anilor 1800 de catre fiziologul Per Henrik Link, director al Royal Swedish Central Institute. Acesta, la randul sau, s-a inspirat din arta masajului traditional chinez. Ulterior, sistemul clasic de masaj suedez a fost perfectionat de catre J. G. Mezger, extinzandu-se rapid in lumea occidentala datorita beneficiilor sale.

masaj suedezMasajul Suedez este la momentul actual cel mai intalnit masaj terapeutic in clinicile, centrele sau saloanele de masaj din Europa si SUA. La Balinesse Spa Bucuresti, tehnica specifica acestui masaj include efleurajul (alunecare prelunga si usoara lovire), petrisajul (ridicare si framantare a muschilor), frictiunea (masare circulara),
tapotamentul (masare vioaie si profunda), vibratia musculara, toate aceste tehnici fiind adaptate in functie de nivelul de toleranta si preferinta.

Swedish Massage are multe beneficii, fiind foarte apreciat de orice l-a incercat cel putin o data. Terapeutele noastre recomanda acest masaj pentru relaxare, dar mai ales celor cu probleme de: circulatie, inclusiv circulatia periferica; spate sau membre, inchilozare; coloana vertebrala, sciatica; toxine acumulate in corp; musculatura (dureri, febra); sistem imunitar scazut; alimentatie si digestie; zona cervicala (gat sau ceafa); oboseala, lipsa de somn, concentrare, dureri de cap, stres si anxietate.

Dupa ce te va conduce in camera de masaj, terapeuta va parasi locul pentru a te lasa sa te dezbraci si sa te pregatesti in vederea sedintei de masaj. Te vei aseza cu fata in jos pe masa de masaj si te vei acoperi cu un prosop pe care ti-l va pune la dispozitie. Apoi, terapeuta va incepe sa iti aplice masajul in mod egal, cate 30 de minute pe fiecare parte a corpului (fata si spate). Terapeuta noastra va aplica o combinatie de manevre specifice masajului suedez (efleuraj, petrisaj, frictiune, tapotament, vibratie) la intensitatea dorita, tinand cont de preferintele tale.

De asemenea, daca doresti, terapeuta iti poate aplica si masaj suedez combinat, utilizand si tehnici de masaj asiatic sau stretching, compatibile cu manevrele specifice masajului suedez clasic.

RELAXARE & RASFAT

60 Min in Paradis

... si daca ti se pare prea putin, suplimentam sesiunea cu inca 30 de minute.

Confort 5 Stele

Salon deosebit, cu dotari premium pentru confortul si maxima relaxare a clientilor.

Uleiuri Bio 100%

Naturale, din cocos, iti hranesc si hidrateaza pielea in timpul sesiunii si dupa masaj.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale