Tratamente Corporale Bucuresti

Tratamente corporale

SALON UNIC IN BUCURESTI, CU TERAPEUTE DIN BALI

Balinesse Spa, salonul de tratamente corporale din Bucuresti, iti ofera acum sanatate prin metode traditionale asiatice non-invazive. De fiecare data cand ne vizitezi corpul tau se reechilibreaza, sanatatea ti se imbunatateste, arati mai bine si te simti mai tanar/a.

Tratamente Corporale Bucuresti

TRATAMENT ANTICELULITIC

Tratamentele de combatere a celulitei aplicate de catre terapeutele noastre din Bali sunt o combinatie de proceduri ce folosesc creme si uleiuri profesionale si care implica tehnici asiatice de masaj anticelulitic cu drenaj limfatic, impachetari in folie sau termocuverta si sauna in capsula spa cu infrarosu.

Luate impreuna, toate aceste tratamente anticelulitice reprezinta un pachet special conceput pentru spargerea pungilor de grasime, cresterea circulatiei sangelui, detoxifierea organismului, eliminarea surplusului de apa, hidratarea si hranirea pielii cu nutrienti bogati in vitamine si minerale.

Tratamente Corporale Bucuresti

TRATAMENT PENTRU SLABIT

Tratamentele de slabire efectuate de catre terapeutele noastre balineze reprezinta o combinatie de tehnici asiatice specifice masajului de slabire la care se adauga sauna in capsula spa cu infrarosu si impachetarile pentru slabit.

Terapiile au ca principal scop reducerea pana la disparitie a blocajelor energetice, echilibrarea organelor si a sistemelor organismului. Efectul de scadere in greutate este consecinta fireasca a echilibrarii energetice si aducerii corpului in parametrii normali de functionare.

Tratamente Corporale Bucuresti

TRATAMENT PENTRU PAR
GRAS SAU USCAT

Tratamentele pentru par au ca principal scop indesirea parului si reglarea functionarii glandelor sebacee. Pentru a face ca parul sa devina des si sanatos, utilizam uleiuri speciale naturale si tehnici vechi de masaj ayurvedic al scalpului.

Mijloacele de tratare prin terapii naturale au fost folosite de indieni din timpuri stravechi, acestia fiind recunoscuti si invidiati pentru felul in care arata podoaba lor capilara.

Tratamente Corporale Bucuresti

TRATAMENT PIELE USCATA

In tratamentele pentru piele uscata utilizam nu doar tehnici vechi de echilibrare energetica, creme si uleiuri 100% naturale, ci si metode noi de rejuvenare, hidratare si regernerare.

In cazul in care esti esti nemultumit/a de aspectul dermei iti recomandam tratamentele pentru piele uscata anti-aging in care folosim metode de echilibrare energetica, creme si uleiuri 100% naturale.

Tratamente Corporale Bucuresti

TRATAMENT SPA

Ce poate fi mai placut decat un ritual o sedinta de tratament la spa? La salon poti incerca ritualul traditional balinez al picioarelor sau testa una din cele mai performate capsule spa, un adevarat „device” de teleportare in viitor.

Corpul uman, in toata complexitatea sa, contine peste 80% apa, iar mai mult de 70% din suprafata pamantului nostru este acoperita de apa. Prin urmare, nu ar trebuie sa fie o surpriza ca mai toate teoriile, tratamentele, filosofiile si experientele ce au fost create de-a lungul secolelor au plecat de la credinta instinctiva in puterile curative ale apei.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat