Masaj Anticelulitic Bucuresti

O PIELE NETEDA SI STRALUCITOARE

Masajul anticelulitic si drenajul limfatic se executa de catre profesionistele noastre asiatice, in functie de intensitatea suportata, prin tehnici de masaj ce au ca scop imbunatatirea circulatiei limfatice, detoxifierea si reducerea grasimii si retentiei de apa.

Pentru a remedia aspectul negativ al celulitei, nu este suficient sa ai o alimentatie sanatoasa si sa faci sport. Completeaza aceste activitati cu masajul profesionist si vei vedea schimbarea.

ALEGE BALINESSE SPA

Terapeute din Bali

Profesioniste balineze specializate in tehnici asiatice anti celulita.

Confort Premium

Locatia se afla intr-o vila de lux in Bucuresti, zona Dorobanti.

Masaj Anticelulitic Autentic

Traditional asiatic, fara egal in Bucuresti, cu tehnici "Made in Bali".

DESPRE MASAJUL ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic este un masaj ce a luat amploare in occident incepand cu anii ’70, atunci cand peste 9 din 10 femei au inceput sa fie afectate de celulita. Acum mai bine de 40 de ani, companiile farmaceutice au inceput sa cerceteze fenomenul si sa scoata pe piata diverse creme, uleiuri sau lotiuni de tot felul, cu promisiunea ca fiecare va fi un adevarat remediu impotriva aspectului de „coaja de portocala”.

In tot acest rastimp, aproape fiecare femeie a utilizat cel putin de cateva ori tratamente stiintifice sau empirice in speranta ca aspectul pielii se va imbunatati pana la disparitia completa a celulitei.

In realitate, lucrurile nu sunt chiar atat de simple, cheia rezolvarii problemei fiind o combinatie de mai multi factori ce trebuie sa convearga catre un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat din toate punctele de vedere.

Principalii factori care pot duce la reducerea sau disparitia completa a celulitei sunt: alimentatia, activitatea fizica, masajul si tratamentele anticelulitice. Salonul Balinesse Spa este specializat in masaj anticelulitic asiatic si vine in intampinarea rezolvarii problemei tale cu terapeute profesioniste din insula Bali. Descopera mai departe cateva metode de indepartare a celulitei cu ajutorul tehnicilor de masaj.

Tehnica aplicata de catre terapeute este combinatie speciala de metode asiatice de masaj anticelulitic ce implica framantarea, frecarea, presiunea si lovirea zonelor afectate de celulita. Se pune accent pe spargerea pungilor de grasime prin apasarea cu degetele pentru a drena limfa. In acelasi timp, se folosesc tehnici balineze de detoxifiere si eliminare a surplusului de apa, prin presiune cu pumnul. Masajul se efectueaza in zona abdomenului, coapselor si feselor prin frecarea si framantarea energica a pielii cu ajutorul uleiului si a cremelor speciale anticelulitice. Acestea au rolul nu doar de a hrani pielea, ci si de a usura miscarea de masaj. De cele mai multe ori masajul anticelulitic este destul de dureros, insa rezultatele rapide depind in mare masura de intensitatea si frecventa cu care acesta se realizeaza. Deci cu cat ai un grad de suportabilitate al durerii mai ridicat, cu atat este mai bine. Astfel, efectele se vor vedea rapid, uneori chiar dupa prima prima sau a 2-a sedinta.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale