Masaj cu Ciocolata Bucuresti

DELICIUL AMATORILOR DE SEROTONINA

Masajul cu ciocolata, un adevarat deliciu pentru amatorii de placere si relaxare, se aplica la Balinesse Spa Bucuresti de catre profesioniste din Bali. Apreciate peste tot in lume ca fiind maestre in arta masajului asiatic, terapeutele balineze utilizeaza o multitudine de tehnici de relaxare care in combinatie cu ciocolata stimuleaza serotonina, substanta cunoscuta sub denumirea de hormonul fericirii.

Intr-o sedinta de masaj cu ciocolata aplicam pe intregul corp tehnica balineza traditionala de relaxare si echilibrare energetica.

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Locatie Selecta

Salon de lux aflat intr-o vila din Dorobanti, zona selecta a Bucurestiului.

Ingrediente Naturale 100%

Ciocoalata naturala ce hraneste si hidrateaza pielea in timpul masajulului.

Tehnici Balineze 100%

Masaj cu ciocolata autentic si relaxant, cu tehnici traditionale din insula Bali.

DESPRE MASAJUL CU CIOCOLATA

Terapia prin masaj cu ciocolata este remediul ideal pentru cei care au nevoie de relaxare si echilibrare energetica, dar si pentru cei care au pielea insuficient hidratata. Ciocolata este peste tot cunoascuta ca fiind benefica si aducatoare de fericire. Acest lucru nu este doar o fabulatie, ci este un adevar, ciocolata continand substante ce stimuleaza eliberarea de endorfine in corp.

Serotonina, cunoscuta ca „hormonul fericirii”, intervine ca neurotransmitator si este responsabila pentru starea noastra de buna-dispozitie.

Prin masajul cu ciocolata se stimuleaza productia si activitatea serotoninei, se imbunatateste activitatea sistemului nervos central si a circulatiei sanguine, astfel ca dupa o sesesiune de masaj te simti foarte relaxat/a si cu o mare pofta de viata.

De asemenea, ciocolata este recunoscuta ca avand efecte hidratante si emoliente asupra pielii, deoarece contine ingrediente naturale si antioxidante cum ar fi untul de cacao, guarana, sarurile minerale sau taninul, ingredient ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca. Masajul cu ciocolata se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor, mai ales doamnelor care au probleme cu retentia de apa.

Cum decurge terapia? Inainte de inceperea masajului terapeuta pregateste ciocolata incalzindu-o, apoi te va ruga sa te intinzi pe masa de masaj, cu fata in jos. In saloanele Balinesse Spa din Bucuresti se folosesc metode specifice chocolate massage, combinate cu masaj suedez si tehnici balineze traditionale de masaj, actionandu-se asupra tesuturilor subcutanate si a fiecarui muschi si ligament. Dupa aproximativ 30 de minute te vei intoarce cu fata in sus, iar procedurile de mai sus se reiau.

Masajul cu ciocolata se executa de catre profesionistele noastre balineze, in functie de intensitatea dorita, asupra intregului corp. Daca doresti ca o anumita parte sa fie masata mai mult, poti cere sa se insiste in zona respectiva.

MAI MULT DECAT RELAXARE

Masajul cu ciocolata nu este doar un stil de masaj ce te conduce catre o stare de relaxare si buna-dispozitie, ci si o terapie de echilibrare energetica cu efecte benefice pentru mai multe afectiuni.

  • rezolva probleme legate de insomnie sau somn agitat;
  • imbunatateste concentrarea;
  • elimina durerile de cap, stres si anxietate;
  • remediaza problemele legate de digestie, constipatie sau diaree;
  • cu efecte benefice pentru cei cu piele uscata, nehidratata;
  • imbunatateste circulatia sanguina;
  • elimina retentiile de apa.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale