Masaj Facial Bucuresti

TE SCAPA DE CEARCANE SI RIDURI

Ai incercat vreodata masajul facial antirid, de relaxare si intinerire a fetei? Daca nu, incearca-l chiar acum la Balinesse Spa Bucuresti. Cu siguranta o sa fi uimit/a de principalele sale efecte imediate: diminuarea ridurilor, cearcanelor si pungilor de sub ochi. Pur si simplu, dupa numai o ora de terapie, aspectul facial se schimba intr-un mod spectaculos, devenind senin si atragator.

Masajul profesional antirid reda aspectul tanar, elimina riduri de expresie si cearcane si echilibreaza fluxul de energie ce trece prin meridianele corpului. Cu toate ca diminuarea ridurilor si cearcanelor se va observa imediat dupa prima sedinta, pentru efecte de lunga durata se recomanda efectuarea terapiei complete cu 6 sesiuni de masaj facial.

MASAJ FACIAL ANTIRID PROFESIONAL

100% Relaxant

Tehnici de masaj nedureroase, placute si relaxante ce intineresc si relaxeaza muschii faciali.

Anticearcan

Rezultat vizibil si rapid de reducere si eliminare a cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Antiriduri

Metoda naturala de lifting cu rejuvenare faciala preluata din medicina traditionala chineza.

DESPRE MASAJUL FACIAL

Masajul antirid, de relaxare si intinerire a fetei, este un terapie ce isi trage radacinile din vechea medicina holistica chineza.

Acest tip de masaj reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii, terapie de vindecare si echilibrare energetica a organismului pe care o regasim si in alte tipuri de masaj originare din China (vezi masajul shiatsu sau cel reflexogen).

Scopul principal al terapeutului este de a elimina in totalitate ridurile de expresie faciale, conferindu-i chipului un aspect luminos, relaxat si tanar. Pentru a realiza aceasta, masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile si masajele holistice de origine orientala.

In functie de varsta, stare de sanatate, calitate a pielii, alimentatie, stil de viata, durata si intervalul sedintelor, efectele masajului facial de intinerire pot varia de la satisfacator la uimitor.

Trebuie retinut ca desi stergerea ridurilor de expresie este principalul motiv pentru care masajul facial este cautat, acesta este doar unul din nenumaratele avantaje.

Astfel, datorita tehnicilor specifice de presiune asupra punctelor localizate pe liniile/ meridianele energetice ale fetei, scalpului, cefei si umerilor, afectiuni precum insomnia, stresul sau tuburarile sistemice pot fi ameliorate sau chiar pot disparea definitiv.

Masajul facial antirid relaxeaza si intinereste fata ca urmare a oxigenarii celulelor si imbunatatirii circulatiei sangelui, hidratarii sporite a tesuturilor, eliminarii toxinelor si recapatarii flexibilitatii pielii.

Un efect vizibil dupa prima sedinta de masaj facial antirid este schimbarea culorii pielii, fata devenind mai luminoasa.

Dupa cateva sedinte, calitatea pielii se va imbunatati, liniile fine vor disparea iar ridurile adanci se vor netezi.

Masajul este eficient pentru combaterea oricarui tip de rid din orice zona faciala (ochi, frunte, nas, gura, gat).

De asemenea, masajul facial antirid include tehnici de remediere a cearcanelor si a pungilor de sub ochi. In majoritatea cazurilor, efectul anticearcan este remarcat imediat.

In afara de avantajele estetice evidente, masajele faciale ofera si beneficii asociate medicinii generale.

Astfel, datorita activarii si influentarii pozitive a meridianelor energetice ce strabat corpul uman, se obtin urmatoarele rezultate: calmarea sistemului nervos; indepartarea stresului si a tulburarilor nervoase; imbunatatirea concentrarii mentale; ameliorarea migrenelor sau durerilor de cap; disiparea tensiunii din fascile muschilor faciali; cresterea aportului de oxigen la creier; imbunatatirea respiratiei; reducerea tensiunii sanguine; imbunatatirea functionarii articulatiei temporo-mandibulare; reducerea durerilor faciale.

De asemenea, prin activarea punctelor energetice, masajul facial contribuie si la imbunatatirea functionarii inimii, ficatului, pancreasului, rinichilor si a celorlalte organe.

Sedinta de masaj facial se efectueaza de catre o terapeuta profesionista fara a se folosi ulei, crema sau alt ingredient.

Tehnicile utilizate sunt multiple, nefiind dureroase, ci chiar placute si foarte relaxante. Din aceasta cauza, multi adorm in timpul unei sesiuni.Masajul incepe prin asezarea pe masa de masaj in pozitia orizontala si conectarea terapeutului prin tehnici specifice. Conectarea are loc pe tot parcursul sesiunii si se incheie la final printr-o procedura de deconectare.

De specificat este faptul ca pe parcursul tratamentului complet alcatuit din 6 sedinte, nici una dintre sesiuni nu este identica cu cealalta, existand de fiecare data noi proceduri de revitalizare faciala.

CONTRAINDICATII

Majul facial este contraindicat in urmatoarele cazuri: sarcina, epilepsie, diabet, boli dermatologice sau oncologice. De asemenea, persoanele ce apeleaza la injectii cu toxina botulinica sau acid hialuronic nu pot urma acest masaj terapeutic.

DARUIESTE-I UN CADOU!

Relax, massage & spa - Voucher cadou pentru ocazii speciale