Tratamente SPA Bucuresti

TRATAMENTE SPA

Din punct de vedere istoric, apa a fost singura si cea mai importanta caracteristica ce a determinat evolutia vietii, fiind adevarata temelie a materiei vii.

Corpul uman, in toata complexitatea sa, contine peste 80% apa, iar mai mult de 70% din suprafata pamantului nostru este acoperita de apa. Prin urmare, nu ar trebuie sa fie o surpriza ca mai toate teoriile, tratamentele, filosofiile si experientele ce au fost create de-a lungul secolelor au plecat de la credinta instinctiva in puterile curative ale apei.

Tratamente SPA Bucuresti
capsula spa

CAPSULA SPA

Din vremuri demult uitate, populatiile antice au descoperit puterile vindecatoare ale apei. Astfel, au aflat ca apa – in combinatie aroma plantelor, aburul, caldura, culorile luminii si multe alte minuni ale universului – are puteri magice asupra fizicului si phihicului. Toate aceste terapii antice se regasesc acum in capsula spa de ultima generatie a salonului, un instrument revolutionar ce are ca scop nu doar relaxarea fizica si mentala, ci si ameliorarea problemelor legate de aspectul pielii, circulatiei, slabirii sau detoxifierii.

Tratamente SPA Bucuresti

7 TERAPII NON-CONVENTIONALE IN CAPSULA SPA

Tratamente SPA Bucuresti

DESPRE INFRAROSU

Tehnologia de incalzire cu infrarosu este o forma de energie produsa in mod natural atat de Soare cat si de de corpul uman. Aceasta tehnologie cunoscuta sub denumirea de „caldura radianta”, a fost inventata de catre Fuji Medical in scopuri terapeutice si functioneaza prin incalzirea corpului prin conversie – incalzeste obiectele direct fara a incalzi aerul inconjurator.

UTILIZARE

 • scadere in greutate
 • tratarea celulitei
 • tratarea pielii uscate
 • reducerea stresului si durerii
 • ameliorarea artritei
 • combaterea insomniei

DESPRE SAUNA UMEDA

Terapia prin caldura a fost utilizata de mii de ani de rase, popoare sau culturi stravechi ca grecii, chinezii, finalandezii, africanii, etc. Din punct de vedere istoric, „caldura” a fost o componenta de baza a ceremoniilor religioase fiind un vehicul pentru trezire spirituala, claritate mentala, purificare si curatare a corpului.

UTILIZARE

Proprietatile naturale ale aburului cald recomanda capsula noastra spre a fi folosita in diferite tratamente spa deoarece are abilitatea de a dilata porii, incalzi corpul, creste metabolismul si activitatea circulatorie a sangelui. De asemenea, aburul este perfect pentru a inmuia pielea si a o pregati pentru tratamentul de hranire cu nutrienti.

DESPRE HIDROFUZIUNE

Infrarosul incalzeste corpul din interior spre exterior. In mediul extrem de umed produs de aburul capsulei spa, apa nu se poate evapora, ci formeaza un sigiliu la suprafata pielii. Astfel, caldura nu se pierde si se creaza un vortex de energie. Pe masura ce corpul incearca in mod natural sa se raceasca, umiditatea aburului este absorbita, fapt ce facliteaza oxigenarea sangelui si creste colagenul.

UTILIZARE

 • slabire
 • anticelulita
 • piele uscata

DESPRE CROMOTERAPIE

Din punct de vedere fiziologic si psihologic, corpul si creierul uman reactioneaza la culoare in diferite feluri. Expunerea la o anumita culoare este benefica cazului particular in care te afli, datorita proprietatii de calmare sau stimulare pe care frecventa culorii respective o are. Combinand Cromoterapia cu alte terapii ale capsulei spa, efectele sunt este pe masura.

UTILIZARE

 • Scaderea in greutate (Rosu, Violet)
 • Tratarea celulitei (Rosu, Galben, Violet)
 • Tratarea pielii uscate (Rosu, Portocaliu, Galben, Violet)
 • Reducerea stresului (Galben, Verde, Albastru)
 • Calmarea durerilor (Portocaliu)
 • Ameliorarea artritei (Rosu, verde, Violet)
 • Combaterea insomniei (Albastru)

DESPRE HIDROTERAPIE

Terapia prin apa sau hidroterapia inseamna utilizarea apei la diverse temperaturi si in diverse stari de agregare (lichida, solida – gheata, gazoasa – abur) in scop de tratare. In capsula spa folosim apa in diverse temperaturi cu sau fara alternanta (Dus Vichy) si agregare (lichida si abur).

UTILIZARE

Tratamentul prin hidroterapie are ca rezultat stimularea circulatiei sangvine, detoxifierea, schimbul de minerale (osmoza), calmarea durerilor/ inflamatiilor si tonifierea musculaturii. De asemenea, hidroterapia este unul din cei trei piloni in tratarea celulitei, pielii uscate si obezitatii.

DESPRE AROMATERAPIE

Aromaterapia este arta sau stinta de a folosi uleiuri esentiale vindecatoare in scopuri terapeutice. Acum mai bine de 5000 de ani, aromaterapia a inceput sa fie utilizata datorita efectelor sale benefice asupra organismului de catre popoare ca indienii, chinezii, grecii sau romanii. Toate aceste civilizatii foloseau materiile prime ale pamantului pentru vindecare diverselor boli, infrumusetarea corpului sau imbunatatirea starii de spirit.

UTILIZARE

In capsula spa a salonului folosim uleiuri esentiale din plante nebefice pentru:

 • Eliminarea stresului
 • Combaterea insomniei
Tratamente SPA Bucuresti

RITUAL BALINEZ AL PICIOARELOR

Un adevarat rasfat pentru picioarele obosite, ritualul balinez precede multitudinea de masaje sau tratamente pe care Balinesse Spa le ofera clientilor sai. Efectuat intodeauna in mod traditional, cu o terapeuta din Bali.

ULEIURI ESENTIALE + PETALE + MASAJ TRADITIONAL

ALEGE BALINESSE SPA BUCURESTI

Locatie Selecta in Dorobanti

Salon masaj intr-o vila superba din Dorobanti, zona exclusivista a Bucurestiului.

Terapii Asiatice Autentice

Masaj si tratamente corporale autentice balineze, fara egal in Bucuresti.

Terapeute Balineze

Terapeute profesioniste din Bali, specializate in tehnici asiatice de relaxare.

REZERVA LOC LA SALON

Alege Tratament Spa:
7 terapii in capsula spa 30 min. = 80 leiRitual Balinez picioare 15 min. = 50 lei

Alege Tratament in Capsula Spa:
Infrarosu 30 min. = 80 leiSauna umeda 30 min. = 80 leiHidrofuziune 30 min. = 80 leiCromoterapie 30 min. = 80 leiVibromasaj 30 min. = 80 leiHidroterapie 30 min. = 80 leiAromaterapie 30 min. = 80 lei

Alege locatia:
Intr. Bitolia 27, Bucuresti (Dorobanti)Str. Ion Nistor 4, Bucuresti (Universitate)

DARUIESTE-I UN CADOU!

Tratamente SPA Bucuresti
Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat