Reguli de eticheta

Reguli de eticheta

Este savuros sa stiti ca ati gasit acel salon unde chiar va puteti relaxa.
Un vechi proverb chinezesc spune asa: “Tensiunea este cine crezi că ar trebui să fii. Relaxarea este cine esti cu adevarat.”
Pentru ca spiritul relaxarii sa fie prezent constant in salon, avem cateva recomandari pentru programarea dumneavoastra la rasfat:

Sa ne sunati cu cel putin 24h inainte pentru a va putea acomoda in functie de masajul sau terapia aleasa.

Cu totii am auzit de sfertul academic, la Balinesse Spa, a ajunge cu 15 inainte de ora programarii poate reprezenta diferenta intre relaxare totala si relaxare partiala. Va recomandam 15 minute pentru a va pregati in liniste, fara graba si a constientiza prezenta in locul in care va veti relaxa total.

In situatia in care nu reusiti sa ajungeti cu 15 mai devreme si din contra, ajungeti chiar mai tarziu de ora la care aveti programarea, sa stiti ca noi nu ne suparam si facem tot posibilul sa parcurgem terapia in minutele ramase. Din pacate, din cauza intarzierii, nu veti mai putea beneficia de intreaga perioada de timp alocata si in acelasi timp veti plati integral terapia.

Confortul dumneavoastra este intotdeauna pe primul plan, iar pentru a beneficia de o relaxare totala, va rugam ca in timpul terapiei sa puneti telefonul pe modul silentios, sa renuntati la purtarea bijuteriilor si sa-i comunicati terapeutului daca ambianta (temperatura, volumul muzicii, al luminii) in camera este pe gustul dumneavoastra.

Puteti folosi cu incredere prosoapele, papucii si lenjeria de unica folosinta disponibile in camerele de masaj!

Pentru ca experienta la Balinesse Spa sa fie la fel de relaxanta de fiecare data pentru toti cei care ne calca pragul, este necesar sa respectam regulile de eticheta de mai sus.