We make you beautiful

CE INSEAMNA MICROPIGMENTARE SPRANCENE?

Micropigmentare sprancene este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.Tehnica speciala utilizata pentru obtinerea unei micropigmentari fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – powdering mai este cunoscuta si ca machiaj semipermanent, dermopigmentare ori implant micro-pigmentar.

We make you beautiful

Ce este tehnica powder?

Am mai putea denumi aceasta tehnica si ca joc al culorilor, deoarece este un machiaj cu ajutorul caruia make-up artistul realizeaza micropigmentarea spranceanei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Tehnicianul urmareste sa creeze aspectul de spranceana machiata cel asemanator cu aplicarea fardului de sprancene, creand totodata forma ideala .

We make you beautiful

Ce este tehnica Hybrid?

Această tehnică presupune combinarea a două procedee: micropigmentare fir cu fir pentru a da senzația de mai multe fire de păr, cu micropigmentare efect pudrat pentru a da mai multă densitate sprâncenelor.
We make you beautiful

Ce este tehnica microblading?

Tehnica Microblading este un tatuaj cosmetic permanent (PMU), realizat manual, care poate rezolva cu succes cele mai multe cazuri în care sprâncenele sunt prea rare, sau prea subțiri.
Metoda este apreciată de majoritatea clientelor noastre pentru efectul foarte natural obținut. Este tehnica ideala pentru persoane fara tatuaje anterioare, pentru persoanele ce isi doresc o evidentiere subtila a sprancenelor naturale sau pentru persoanele ce nu poarta make-up zi de zi
We make you beautiful

Ce este tehnica Ombre?

Aceasta tehnica de micropigmentare a sprancenelor este folosita pentru crearea unei culori subtile acolo unde este groasa si a unei cozi mai bine definite.
ombré” se face fir cu fir în față (foarte naturală) și din ce în ce mai accentuată de la mijloc spre coadă (umplută).

La Cat Timp este nevoie de retus?

Toată lumea are un tip de piele unic. La persoanele care au o piele mai groasa, cu pori dilatati, ten gras, culoarea se pierde un pic mai repede decat la persoanele cu tenul uscat.
De aceea Retușul se realizează la 1-2 luni de la a doua procedura deoarece perioada de regenerare a pielii este de 28 de zile.

Instructiuni de ingrijire dupa tatuaj:

  • Este interzisa aplicarea produselor de machiaj in zona tatuajului
  • Dupa 24h de la realizarea tatuajului se indeparteaza silicolul aplicat cu o discheta umeda
  • Se aplica vaselina 1/zi timp de 5/6 zile
  • Nu se forteaza desprinderea cojitelor care se formeaza in urmatoarele zile dupa sedinta de tatuare cosmetica
  • Expunerea la soare/solar si inotul sunt interzise pentru 2-3 saptamani
  • Sportul excesiv, sauna si tratamentele cosmetice sunt de asemenea interzise

Recomandări înaintea procedurii de Micropigmentare:

  • să nu se consume alcool sau substanțe stupefiante cu 24 de ore înaintea procedurii;
  • să nu se consume cafea, coca cola sau ceai cu 2 ore înaintea procedurii;
  • se recomandă hidratarea și exfolierea zonei ( tratament cosmetic ) cu câteva zile înainte de procedura pentru a avea o retenție mai bună.

Tatuajul cosmetic este interzis daca suferiti de : hemofilie, diabet zaharat, boli de inima, boli dermatologice, leziuni ale pielii sau sensibilitatea pielii la sapunuri, dezinfectanti sau alte produse cosmetice, manifestari sau reactii alergice la metale, pigmenti, coloranti sau alti sensibilizanti pentru piele, boli transmisibile, stari lipotimice, epilepsie, apoplexie, narcolepsie, deficiente imunitare, cicatrice cheloide, handicap psihic, hepatita, seropozitiv(sida), sarcina, alaptare.

Any scheduled session can be canceled with at least 4 hours before it begins. Thank you for understanding.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat