Un masaj la desert?

Un masaj la desert?

Un masaj la desert?Patru mii de ani au trecut de cand ciocolata a fost procesata si a facut cunostinta cu papilele gustative ale omului. Mai intai olmecii au descoperit ca prin fermentarea boabelor de cacao obtin acea bautura pe care mai tarziu aztecii au numit-o „xocolātl” ce in limba lor, nahuatl, inseamna „apa amara”.

Mai la sud, mayasii obisnuiau sa incalzeasca aceasta bautura si, desi poate parea greu de imaginat, ei sunt primi chocoholici din istorie. Da, ei sunt baietii care au introdus ciocolata in ritualurile lor religioase sub denumirea de „bautura a zeilor”.

Un masaj la desert?Beneficiile ciocolatei au fost recunoscute chiar din acele vremuri antice, cand, pe langa uzul chestionabil in scopuri religioase, oamenii o foloseau si in scopuri medicinale.
In cazul bolnavilor, cand febra atingea cote alarmante, ciocolata era nelipsita din prescriptiile vracilor.

Dupa ce spaniolii au adus ciocolata pe continentul european au aflat ca e buna in tratarea astmului, anxietatii si este mereu o sursa sigura de energie. Acest lucru era confirmat de soldatii azteci care consumau ciocolata inainte sa plece la razboi, dar si de Montezuma, faimosul lor imparat, care consuma 50 de portii de ciocolata calda inainte sa-si viziteze haremul.

In urma studiilor, medicina moderna a scos la lumina efectele benefice ale ciocolatei asupra pielii. Calmeaza inflamatiile, asigura un nivel de hidratare optima si previne aparitia ridurilor pentru ca este un bun antioxidant. Mai mult, elimina stresul, inamicul numarul unu al frumusetii. Tocmai de aceea am inclus masajul cu ciocolata intre masajele care te asteapta la Balinesse Spa.

Inainte cu jumatate de ora de programarea ta, terapeutele noastre din Bali vor pune ciocolata la incalzit. In momentul in care tu vei fi gata pentru masaj si ciocolata va fi numai buna de intins pe piele. Doar ca atunci nu va fi doar ciocolata. Vei avea parte de un melanj de ciocolata cu ulei natural de cocos. Timp de 60 de minute vei simti efectul calmant dublat de miscarile sinuoase si relaxante ale mainilor terapeutei.

Atentie! Pentru cei care sunt la dieta, exista pericolul sa vreti sa gustati din ciocolata pe durata masajului.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat