Uleiul de Migdale… Toamna

Uleiul de Migdale… Toamna

Uleiul de Migdale... Toamna“A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva… Cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta..” spunea Nichita Stanescu intr-o poezie tomnateca.

De ieri nu mai incape indoiala, a venit intr-adevar toamna, scolile si-au deschis portile, orasul s-a umplut parca peste noapte de masini iar diminetile si serile sunt mai reci. Asa ca e momentul ca, pe langa nostalgia care incepe sa ceara mai multa hrana sufleteasca, sa schimbam modul in care ne ingrijim pielea. Punem deoparte cremele si uleiurile estivale si ne indreptam spre ceva mai hranitor si mai bogat in acizi grasi esentiali.

Azi ne e pofta de migdale, asa ca ne vom hrani pielea cu uleiul de migdale parfumat cu arome de mosc si trandafir oriental. Daca ati mai fost pe la noi, s-ar putea sa stiti ce excelent emolient este si ce minuni face in contact cu pielea foarte uscata.

Daca n-ati incercat inca tratamentul pentru piele uscata cu ulei de migdale, sunati-ne la 0733 126 423 ca sa programam impreuna o sesiune de rasfat care sa va pregateasca din timp pentru sezonul rece.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat