Masajul asiatic si vitalitatea

Masajul asiatic si vitalitatea

Masajul asiatic si vitalitateaZilnic avem cu totii 24 de ore la dispozitie. Diferenta o face modul in care petrecem aceste ore. Unii isi planifica ziua constient, altii mai putin. Insa foarte multi dintre noi ne dorim cel putin o ora in plus pe zi daca s-ar putea. Cand ziua va avea 25 de ore ar fi perfect, atunci am avea timp sa facem tot ce ne propunem. Dar si atunci, in scurt timp ne vom da seama ca tot mai e nevoie de inca o ora si am fi in stare sa o cerem pe a 26-a. Din pacate timpul este nenegociabil. 24 de ore in cap si atat. Unde mai pui la socoteala si timpul de somn, aproximativ 8 ore si astfel ramanem in medie cu 16 ore pentru a realiza ce ne propunem.

Cam putin, nu?

O veche poveste ne spune despre un padurar harnic care taia lemne foarte multe. Muncea mult, cu spor, dar fara pauze. Dupa o vreme insa, fierastraul lui s-a stricat, lama s-a tocit si lemnele taiate se imputinau zilnic. O bufnita l-a intrebat autnci pe padurar, de ce nu mai taie la fel de multe lemne ca la inceput, doar munceste la fel de intens si nu ia pauze deloc? Padurarul obosit si orbit de frustrare nu a stiut ce sa-i raspunda. Vazandu-l bufnita cum sedea el lipsit de speranta, i-a impartasit din intelepciunea ei. Padurarule, daca ai lua pauze mai dese, iar in timpul acela ti-ai ascuti fierastraul, atunci vei taia mai multe lemne decat la inceput. Padurarul asculta cu atentie si lua aminte. De atunci il puteai vedea zilnic odihnidu-se si ascutindu-si fierastraul.

Printr-o simpla analogie, lemnele pot fi usor inlocuite cu calculatoarele, mailurile sau proiectele noastre. Si la fel de simplu, fierastraul poate fi inlocuit cu mintea noastra. Pentru a avea mintea ascutita trebuie sa stim cand sa ne relaxam. Si cum sa ne relaxam mai placut decat printr-un masaj asiatic, prin care fiecare fibra tensionata din trup va pleca pentru o ora si jumatate in concediu, facandu-ne la randul nostru sa ne simtim in al noualea cer?

Programeaza-te acum pentru o sedinta de masaj de relaxare la Balinesse Spa Bucuresti in care mintea ta va lua o pauza de la grijile zilnice si se va ascuti precum fierastraul padurarului. La sfarsit si tu vei fi gata sa tai mai multe lemne in acelasi timp limtat. Te asteptam!

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat