Masajul Asiatic si somnul profund, odihnitor

Masajul Asiatic si somnul profund, odihnitor

Masajul Asiatic si somnul profund, odihnitorSomnul este incarcatorul universal de baterii de care dispunem. Fara somn, in fata oricarui obstacol ne simtim ca un ied aruncat in cusca tigrului. Ti s-a intamplat vreodata sa fii macinata de problemele de la birou multe ore dupa ce ai ajuns acasa? Sau mai mult, chiar si atunci cand vrei sa dormi?

Parca nu-i pedeapsa mai mare sa descoperi ca in zece minute va suna ceasul si nu ai inchis un ochi toata noaptea, iar mai apoi sa vezi cum la birou ori acasa toata lumea te ia de noua. Asteptarile vor ramane aceleasi, rezultatele trebuie atinse, iar termenele limita raman termene limita fie ca ai dormit sau nu.

Cum ar fi ca la pranz, dupa ce ai luat masa, fix inainte sa te asezi la birou, sa suni la Balinesse Spa, iar seara, dupa o zi plina sa ai programare in paradis? Iti vom oferi o ora jumatate de masaj in care grijile tale se vor topi precum ceara lumanarii, lasandu-te relaxata, curata si plutind pe un norisor cu mintea clara si odihnita. Pentru ca in cele din urma sa poti ajunge acasa cu zambetul pe buze, iar la ora de culcare sa fii gata sa aluneci intr-un somn viguros si odihnitor.

Masajul de la Balinesse Spa te ajuta sa iti regasesti unul din cei mai apropiati aliati si prieteni: somnul. Dupa o sesiune cu una dintre maseuzele noastre asiatice, experte in tehnici ce iti vor relaxa si muschi care nu stiai ca exista, vei putea adormi la momentul potrivit cat ai zice „Bali”.

Te asteptam la prima sedinta cu un cocktail de masaje asiatice autentice (balinez, tailandez, shiatsu, hawaian) pentru a descoperi impreuna mixul potrivit tie. Programeaza-te pe site-ul nostru si vom alege impreuna ora potrivita.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat