Intamplari amuzante – Programare Masaj

Intamplari amuzante – Programare Masaj

Intamplari amuzante - Programare MasajDeoarece vrem sa oferim servicii din ce in ce mai bune si sa fim aproape de voi, incepand de ieri am reusit sa punem la punct modalitatea prin care reamintim clientilor nostri data si ora de programare la sedinta de masaj. Asa ca ne-am gandit ca un sms de reamintire, trimis cu o zi inainte, ar fi util pentru cei care sunt ocupati. Mai ales ca unii clienti, din cauza ca nu gasesc loc atunci cand suna la noi, se programeaza peste o saptamana (avem cazuri de clienti care se programeaza chiar si peste o luna).

Asa se face ca Andreea, colega noastra care se ocupa de abonamente si programari, entuziasmata fiind de noul sistem, „a reusit” aseara performanta de a trimite sms-uri celor 15 clienti ce urmau sa vina a doua zi la salon, amintindu-le ca azi la ora 11:00 sunt asteptati la masaj. Urmarea a fost si mai amuzanta cand, la scurt timp de la primirea sms-ului, mai multi clienti ne-a sunat, multumit si promis ca isi vor schimba programul astfel incat sa ajunga la ora 11:00 fix.

Multumim Andreea, datorita tie suntem cel mai ocupat salon de masaj din Bucuresti, poate chiar din Europa! Sa vedem acum cate LIKE-uri vei lua! 🙂

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat