Cum ne influenteaza frecventa de vibratie a sunetului atunci cand ascultam muzica de relaxare

Cum ne influenteaza frecventa de vibratie a sunetului atunci cand ascultam muzica de relaxare

Cum ne influenteaza frecventa de vibratie a sunetului atunci cand ascultam muzica de relaxareNu, nu e o declaratie new-age si nici o convingere de sectant cu preocupari chestionabile. E o declaratie de-a lui Nicola Tesla, faimosul inventator sirb, si in plus nu mai e niciun secret intrucat de mai bine de 50 de ani fizica cuantica a demonstrat-o si pe hartie.

Sunetul poate schimba structura oricarui obiect/fiinte cu care intra in contact prin schimbarea frecventei vibratiilor acestuia. Implicit el are capacitatea de a modifica frecventa de functionare a mintii. In momentul in care ascultam muzica la o anumita frecventa, dupa cateva minute, creierul nostru incepe sa rezoneze automat la acelasi numar de hertzi. E bine sa ai in vedere starea pe care o doresti pentru a-ti alege muzica ce te va ajuta sa ajungi acolo. Mai ales atunci cand vrei sa te relaxezi si sa iti golesti mintea de griji, calcule sau predictii care iti consuma energia inutil.
„Daca vrei sa descoperi misterele Universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie”.

Pentru circumspecti am ales o demonstratie, un film mai vechi ce a fost candva viral pe reteaua video Vimeo. Cativa artisti au filmat formele pe care un morman de nisip le-a luat sub influenta sunetului. Ce a iesit, te las sa privesti in continuare:

Ce le-ar opri pe celulele corpului nostru sa se lase influentate de undele sonore? Mai ales cand e vorba de influenta pozitiva? Hai sa nu ne grabim spre un raspuns. Mai jos sunt cateva exemple in care muzica organizeaza nisipul in structuri geometrice perfecte. (Da, de aici am luat idea lui Tesla de la inceput)

Exista proceduri medicale folosite pentru inlaturarea tumorilor si a celulelor canceroase care functioneaza pe aceleazi principii pe care functioneaza fenomenul spargerii unui pahar cu o nota muzicala cu care rezoneaza.

Melodia de mai jos a fost compusa special pentru un studiu in privinta stresului si a rolului sunetului in dezamorsarea sa. In urma experimentului oamenii de stiinta au concluzionat ca melodia s-ar putea sa fie cea mai relaxanta din lume. Baietii de la Marconi Union au compus-o dupa principii universale sonore eficiente in reducerea stresului, ritmul incetineste pe masura ce te afunzi in patura sonora, armoniile se joaca cu creierul tau si il aseaza in planuri emotionale placute.

La Balinesse Spa muzica de relaxare este mereu pregatita. Terapeutele noastre balineze sunt constiente de rolul sunetului armonios ce le complementeaza masajul. Armoniile perfect aranjate, ritmul, linia de bas a unei melodii incetineste pulsul, calmeaza respiratia si reduce tensiunea. Unii clienti adorm in timpul sedintei, dar asta nu e un pericol pentru nimeni. Daca ai vreo melodie sau album cu muzica preferata, nu ezita, vino cu el la noi si il vom pune in timpul sedintei de masaj. Cine stie, poate va deveni preferatul mai multor clienti.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat