Exercitii pentru spate la birou

Exercitii pentru spate la birou

Exercitii pentru spate la birouZilele sunt incarcate si parca orele in fata calculatorului sunt tot mai lungi. Suntem foarte multi, noi, cei care lucram la birou si trebuie sa stam pe scaun aproape toata ziua. Asta nu este deloc o veste buna pentru spate, iar la unii dintre noi protestele coloanei nu se lasa asteptate.

Ar fi minunat daca ai putea veni zilnic la Balinesse Spa pentru un masaj de relaxare cu una din terapeutele noastre din Bali. Dar suntem realisti si stim ca timpul nu iti va permite mereu. Tocmai de aceea ne-am gandit sa iti propunem cateva exercitii pentru relaxarea spatelui la birou, chiar in fata calculatorului.

Exercitii pentru spate la birou
Exercitii pentru spate la birou
Exercitii pentru spate la birou

Exercitiile sunt simple si presupun expansiunea si contractia coloanei vertebrale. In acest fel iti vei asigura relaxarea si detensionarea vertebrelor.

Poti continua pauza de lucru cu cateva extensii, fara a te forta, pentru a-ti relaxa muschii picioarelor.

Incearca pe cat posibil sa te concentrezi asupra inspiratiei, a expiratiei si respira adanc, „pana la capat” pe toata durata exercitiilor.

Pana data viitoare cand ne vei face o vizita pentru masajul tau preferat de relaxare cu una dintre trapeutele noastre din Bali, speram ca vei avea grija de sanatatea spatelui tau si vei exersa in pauzele dintre email-uri.

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat