De ce Masaj pentru Gravide?

De ce Masaj pentru Gravide?

De ce Masaj pentru Gravide?Exista pe internet o multime de articole cu pareri pro si contra despre masajul in timpul sarcinii. Si cum aproape de fiecare data informatiile negative ne atrag mai mult atentia, multe din viitoarele mamici evita masajul prenatal, fiind influentate de parerile unor asa-zisi specialist. Unii dintre acestia merg pana acolo incat recomanda intreruperea totala a masajului in perioada prenatala, datorita riscului de pierdere a sarcinii.
In realitate lucrurile nu stau deloc asa, masajul prenatal avand nenumarate beneficii daca este facut de un terapeut cu experienta si nu de un amator sau o persoana necalificata.

Citeste mai jos de ce masajul prenatal aduce beneficii enorme gravidelor si cum se diferentiaza Balinesse Spa de alte saloane de masaj din Bucuresti.

O SCURTA ISTORIE

Masajul pentru gravide se face de mii de ani si a fost aplicat de catre toate populatiile, de la asiatici si indieni, pana la africani, sud americani sau europeni. Exista nenumarate dovezi istorice cum ar fi cele gasite in zona Mesopotamiei, Chinei, Indiei sau Egiptului Antic si care atesta ca populatiile din acele vremuri cunosteau in profunzime beneficiile masajului prenatal.

In Grecia Antica, acum mai bine de 2500 de ani, Hipocrate aduce in discutie masajul pentru gravide, recomandandu-l ca terapie mai mult decat benefica, uneori chiar miraculoasa, ce trebuie aplicata viitoarelor mamici.

Practic, daca este efectuat corect de catre un terapeut care stie ce face, masajul pentru gravide nu are vreun dezavantaj, ci dimpotriva.

AVANTAJELE MASAJULUI PRENATAL

Deoarece este stiut ca exista o stransa legatura intre starea fizica si cea psihica, acestea transferandu-se de la mama la copil, terapia prin masaj prenatal aduce imense beneficii atat gravidei, cat si fatului.

Din punct de vedere fizic, avantajele masajului prenatal se concretizeaza prin prevenirea, reducerea sau eliminarea tensiunii acumulate in zonele corpului, durerilor de spate, umeri si gat, picioarelor umflate, acumularilor de toxine, aparitiei vergeturilor si celulitei.

Masajul prenatal influenteaza benefic functionarea sistemului nervos prin eliberarea “ hormonului fericirii” (serotonina), actiune cu repercursiuni directe asupra somunului, starii de oboseala, stresului, anxietatii si depresiei prenatale.

De asemenea, masajul pentru gravide stimuleaza circulatia sanguina, respiratia corecta, oxigenarea corpului, drenajul limfatic, imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii, ajutala la mentinerea greutatii corporale optime si pregateste muschii, ligamentele si articulatiile pentru sarcina.

Toate aceste pot fi experimentate de orice gravida, atata timp cat masajul este executat de un profesionist specializat in masaj si care cunoaste in amanuntime cum functioneaza corpul uman in perioada sarcinii.

DE CE SA ALEGI BALINESSE SPA

La salonele de masaj Balinesse Spa Bucuresti, masajul pentru gravide este una din principalele terapii la care o multime de viitoare mamici apeleaza. Terapeutele salonului au o experienta de peste 10 ani in terapie prin masaj, fiind atestate de cel mai important centru de masaj din Bali.

Terapia are ca scop alinierea chackrelor organismului si armonizarea starii fizice si psihice a gravidei prin tehnici asiatice de masaj. In fiecare sedinta, viitoarele mamici primesc un masaj prenatal format dintr-un combinatie de tehnici specifice masajului Suedez impletite cu proceduri utilizate in masajul Shiatsu, Ayurveda, Balinez si Hawaian.

Balinesse Spa este singurul salon de masaj din Bucuresti cu terapeute profesioniste din Bali, insula apartinand arhipelagului indonezian ce este recunoscuta peste tot in lume ca fiind principala destinatie a celor ce fac turism pentru a beneficia de efectele miraculoase ale masajului asiatic.

Esti insarcinata? Programeaza-te la masaj pentru gravide!

Orice sedinta programata poate fi anulata cu cel putin 4 ore inainte ca aceasta sa inceapa. Va multumim pentru intelegere.

Balinesse Spa

Intrarea Bitolia 27, București 011675
0733 126 423
office@balinessespa.ro

Open chat